MEDIA

Survivor Spoiler (20/2) - Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler (20/2): Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία
Survivor Spoiler (20/2): Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία
Youtube/Screen grab

Survivor Spoiler (20/2): Μετά και από την αποχώρηση της Πελαγίας από το Survivor, η ομάδα των Μπλε φαίνεται να έχει δυναμώσει - Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον στίβο μάχης και θα παλέψουν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και να μην χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους.

H ομάδα των Μπλε στο Survivor φαίνεται να έχει δυναμώσει για τα καλά και δείχνει έτοιμη να δημιουργήσει το δικό της σερί νικών έναντι των Διάσημων. Με μια εμφάνιση μακριά απ’ ότι μας είχαν συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το Σάββατο εμφατικά τους Κόκκινους με σκορ 3-10.

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους Μπλε για τη δυναμική και το κλίμα της ομάδας τους και η συζήτηση πήρε... φωτιά. Πέρα από τη συνηθισμένη ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα, στο στόχαστρο του φαρμακοποιού βρέθηκε και η Ευρυδίκη επειδή κατά καιρούς έχει τοποθετηθεί υπέρ των κοριτσιών της Μπλε ομάδας και εναντίον του.

Παρά τον όλο αναβρασμό, ο Μαρτίκας προς έκπληξη των συμπαικτών του, κατάφερε να φέρει μια σημαντική νίκη για την ομάδα του, πράγμα που έκανε την Ασημίνα να το «σταυρώνει» και να τον ξεματιάζει. Με τη φόρα που πήραν από τη νίκη στο έπαθλο φαγητού, οι Μπλε συνέχισαν δυναμικά και κέρδισαν και στο παιχνίδι των ερωτήσεων.

Survivor Spoiler (20/2): Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία

Στο σημερινό επεισόδιο, ο στίβος μάχης δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμούς αφού η ρόδα επιστρέφει και θα χρειαστεί αντοχή αλλά και καλή συνεργασία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Μαχητές κερδίζουν και παίρνουν την πολυπόθητη ασυλία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η εκδίκηση των Μαχητών - Συνέτριψαν τους Διάσημους με σκορ 10-3