MEDIA

Survivor: «Λύγισε» η Ναυσικά μιλώντας για τον πατέρα της – «Είχε έναν εθισμό και υποτροπιάζει» (vid)

Survivor: «Λύγισε» η Ναυσικά μιλώντας για τον πατέρα της – «Είχε έναν εθισμό και υποτροπιάζει» (vid)
Συγκινητική εξομολόγηση από τη Ναυσικά
Glomex

Survivor: Συγκινητική εξομολόγηση από τη Ναυσικά

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/2) στο Survivor, πριν το αγώνισμα ακούσαμε τη Ναυσικά σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση. Η ίδια, ανέφερε ότι δεν έδωσε το τηλέφωνο του μπαμπά της για το έπαθλο επικοινωνίας και το μετάνιωσε. Στο παρελθόν την έχει κάνει πολλές φορές να ντραπεί όμως τώρα πια θέλει να μάθει να συγχωρεί τους ανθρώπους.

«Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Είπα ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία και ότι δεν του έχω μιλήσει από επιλογή. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

Ακόμα και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει, ξανά συνέρχεται κ.ο.κ. Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, κάτι το οποίο είναι λάθος, γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει αυτά τα πράγματα, είτε στον τζόγο είτε στο οτιδήποτε, και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι ότι όλο αυτό είναι μια αρρώστια και μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Εγώ λοιπόν συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει και διαπιστώνω ότι μεγαλώνοντας έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και πάρα πολύ ανεξάρτητη. Νομίζω ότι τελικά πρέπει να το αλλάξω αυτό και να μάθω να συγχωρώ», είπε μεταξύ άλλων η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αγκαλιές και συγγνώμες μεταξύ Μυριέλλας και Ναυσικάς (video)

Survivor: Πρόσωπο – έκπληξη ετοιμάζει ο Ατζούν (video)

Survivor: Άφωνη η Καινούργιου με το spoiler! Δεν πάει ο νους σου ποιος μπαίνει στο ριάλιτι

Survivor: Αθηνά: «Πέρασα δύο φορές καρκίνο. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί»