MEDIA

MasterChef: Η καθαίρεση του «Μπόμπαινα» - Τεράστια ανατροπή πριν την ομαδική δοκιμασία

MasterChef: Η καθαίρεση του «Μπόμπαινα» - Τεράστια ανατροπή πριν την ομαδική δοκιμασία
Ο Μάριος Λιόλιος έφερε τα  πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής.
Star TV

MasterChef: Ο Μάριος Λιόλιος έφερε τα  πάνω - κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο σημερινό (9/3) επεισόδιο του MasterChef και λίγο πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας, ο Μάριος ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, έπρεπε να μάθει τα πλεονεκτήματα που είχε στην κατοχή του.

Όπως του είπε ο Πάνος Ιωάννιδης, η ομάδα του Μάριου, η κόκκινη, θα είχε στη διάθεσή της 15 επιπλέον λεπτά στη δοκιμασία από την αντίπαλη ομάδα.

Ακόμη, ο παίκτης μπορούσε να κάνει δύο αλλαγές ή ανταλλαγές παικτών.

Τελικά, ο Μάριος αποφάσισε πως θέλει να πάρει πίσω στην κόκκινη ομάδα τον Γιάννο και να δώσει στη μπλε ομάδα τον Τζόναθαν. Τελικά όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μάριος μπορούσε να αλλάξει τον αρχηγό της μπλε ομάδας, κάτι που τελικά έκανε, βγάζοντας τον «Μπόμπαινα» από την αρχηγία και βάζοντας στη θέση του τη Βασιλική.

«Ήθελα να σπάσει κι αυτή ένταση στους μπλε, ωστόσο δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει μαγειρικά…», σχολίασε ο Μάριος γι αυτή του την απόφαση.

«Λογικά τον Δημήτρη αυτό θα τον πέθανε. Ένιωθε ότι του έδινε τρομερό κύρος, δεν ξέρω είχε ένα περίεργο στιλ», ήταν το σχόλιο της Βασιλικής.

«Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου, ή ότι έχω τάσεις αρχηγού. Αν θα έλεγε "κι ο Ταϊριδής να έρθει να φορέσει την κόκκινη ποδιά", πολύ απλά θα άφηνα την ποδίτσα την μπλε πάνω στο πάσο, θα έλεγα "ευχαριστώ πολύ σε όλους, χάρηκα για τη γνωριμία και για το MasterChef, αλλά εγώ κόκκινος δε γίνομαι"», είπε ο Δημήτρης όταν αφαιρέθηκε ο τίτλος του αρχηγού.