MEDIA

Survivor: Εκτός ελέγχου ο Τάκης που απείλησε με μηνύσεις τον Σπύρο - Κατέρρευσε η Βρισηίδα (video)

Survivor
Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor: Αδιανόητα περιστατικά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο Survivor της Δευτέρας.

Μετά το αγώνισμα ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε τον Τάκη Καραγκούνια επαγγελματία συγγνωμάκια με τον Τάκη να ξεσπά:

«Με είπε για άλλη μια φορά ότι είμαι επαγγελματίας συγγνωμάκιας ενώ αυτός είναι ένας επαγγελματίας δοσίλογος. Ρωτά τι λένε οι παίκτες πίσω από την πλάτη του. Όταν μπήκα μέσα με ρώτησε τι λέει για αυτόν η ομάδα του. Δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και δεν είναι τυχαίο που η ομάδα του έρχεται σε προστριβές μαζί του. Εγώ είμαι άνθρωπος και ζητώ συγγνώμη. Αυτός είναι επαγγελματίας ανακατωσούρας. Κακώς μιλώ για να του δίνουμε αξία. Δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι».

«Είσαι πραγματικά επαγγελματίας συγγνωμάκιας και κρύβεσαι από πίσω. Προκαλείς συνέχεια εντάσεις… Δεν θα ξεχάσει κανείς από την ομάδα σου το στημένο που είπες για το κουλό. Το ποιος είναι ψεύτης, κλέφτης κι απατεώνας φαίνεται» του απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μεταφέρθηκε στο συμβούλιο η ένταση

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ψηφοφορίας του νησιού, η ένταση χτύπησε «κόκκινο» με τον Τάκη Καραγκούνια να βγαίνει εκτός εαυτού.

O Τάκης του ανέφερε πως αν δεν αναθεωρήσει για όσα του είπε νωρίτερα, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο. Από την άλλη ο Σπύρος του απάντησε ακόμα σε πιο έντονο ύφος δίχως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα στη λογομαχία τους.

Εκείνη τη στιγμή η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Συμβούλιο γιατί ένιωσε αδιαθεσία κι όταν επέστρεψε μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψαν μια φράση που άκουσαν πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη.

Στη συνέχεια, η Κάτια ανέφερε ότι ο Τάκης είπε στην Ευρυδίκη κάτι αρκετά «βαρύ» που είχε σχέση με την ατάκα του Βαλάντη που είχε προκαλέσει πανικό σε παλιότερο επεισόδιο.

Ο Τάκης έγινε έξω φρενών υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με την Βρισηίδα και με την Κάτια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το μεγάλο καυγά μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας.