MEDIA

Survivor spoiler: To «παρεάκι των 5» και ο καβγάς Κατσαούνη – Εμμανουήλ

Survivor spoiler: To «παρεάκι των 5» και ο καβγάς Κατσαούνη – Εμμανουήλ
Survivor spoiler: Οι επιλογές των υποψηφίων για αποχώρηση δημιουργούν εντάσεις στο Survivor
ΣΚΑΙ

Survivor spoiler: Οι επιλογές των υποψηφίων για αποχώρηση δημιουργούν εντάσεις στο Survivor

Δεν έχει τέλος η ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια, το νέο «καυτό» δίδυμο του Survivor, με τους δύο παίχτες να δίνουν συνέχεια στην κόντρα τους που ξεκίνησε από το επεισόδιο της Κυριακής.

«Με ενοχλεί όταν κάποιος μου φωνάζει» λέει ο Εμμανουήλ σε συμπαίχτες του με τον Τάκη Καραγκούνια να δίνει συνέχεια στη διαμάχη τους στην καλύβα των Διάσημων λέγοντας «έκανες ένα λάθος στο συμβούλιο, με βγάζεις από τα ρούχα μου».

Ένταση, όμως, δημιουργήθηκε και από την επιλογή των κόκκινων του Survivor για τους υποψήφιους προς αποχώρηση με τη συζήτηση να ξεκινά πριν το αγώνισμα για το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας.

« Γιατί πρέπει να παραδεχθώ ότι έχω προσεγγίσει κάποιο από τα άλλα παιδιά, δεν παραδέχθηκα τίποτα» ακούγεται να λέει η Μυριέλλα Κουρέντη στο trailer του σημερινού επεισοδίου με τον Άρη Σοϊλέδη να της επιτίθεται λέγοντας «δεν θα σύμφερε να είσαι υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη και αποφάσισες με το παρεάκι των 5 να βγάλετε τον Απόστολο υποψήφιο».

«Θεωρείς ότι αν έβγαινα υποψήφια εγώ ο Κατσαούνης και η Τζό δεν θα έφευγε η Τζο;» ρώτησε τότε τον Άρη Σοϊλέδη η Μυριέλλα Κουρέντη ενώ στη διαμάχη πήρε θέση και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος απευθύνθηκε στην Ναυσικά, την νικήτρια της ατομικής ασυλίας, λέγοντας της «λυπάμαι για τη στεναχώρια σου θα μπορούσε να μην διεκδικήσεις τέτοια στεναχώρια γιατί είσαι η αδύναμη παίχτρια της ομάδας»

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και χαρακτηρισμούς - Χαμός με τις υποψηφιότητες των κόκκινων