MEDIA

Survivor Spoiler 19/4: Έρχονται τα πάνω – κάτω – Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 19/4: Έρχονται τα πάνω – κάτω – Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 19/4: Αυτή η αποχώρηση θα αλλάξει πολλά στο παινχίδι…

Λόγω Μεγάλης Εβδομάδας και αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, η αποχώρηση θα γίνει σήμερα και όχι την Τετάρτη, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Μετά τον χθεσινό (18/4) χαμό στο συμβούλιο του νησιού και τις αποβολές των Άρη και Τάκη, η ένταση συνεχίζεται και σήμερα, όπως είδαμε στο trailer και αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια είναι η Σοφιάννα.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας μαζί με τους Άρη, Τζο και Κατσαούνη τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Η υποψηφιότητα της Τζο θεωρήθηκε για άλλη μια φορά άδικη, με τους χρήστες των social media να τα βάζουν με τη Ναυσικά που την έβγαλε στον… τάκο, ενώ χθες έφερε πέντε νίκες και γενικά είναι δυνατή παίκτρια.

Τον τελευταίο λόγο όμως έχει πάντα το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο πήρε την απόφαση και θα στείλει τη νεαρή Κρητικιά πίσω στην Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως θα έρθουν τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι καθώς για τους «κόκκινους» φεύγει μια δυνατή παίκτρια, ενώ στους «μπλε» από τη στιγμή που παραμένει η Σοφιάννα και ο Άρης οι οποίοι ανήκουν στην ίδια παρέα, συνεχίσουν να κοντράρονται με τους συμπαίκτες του καθώς η ένταση δεν φαίνεται να καταλαγιάζει.