MEDIA

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση - Η Στέλλα «δίκασε» και πάγωσε την κλίκα

Survivor
To Survivor της Δευτέρας τα είχε όλα
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Οι τηλεθεατές του Survivor παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (2/5) ένα εκρηκτικό συμβούλιο και έμαθαν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν αρχικά στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Τη νίκη με 10-4 για τους κόκκινους και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έφερε ο Νίκος Γιάννης κόντρα στον Σπύρο Μαρτίκα.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν εντάσεις. Συγκεκριμένα ο Τάκης τα έβαλε με τους συμπαίκτες του, αλλά και με τη Ναυσικά και τον Απόστολο.

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε και στην καλύβα των μπλε με την Στέλλα να ξεκινάει μια κουβέντα με τον Άρη Σοϊλέδη για το πόσο ομαδικό είναι το παιχνίδι και στην κουβέντα να μπαίνουν και οι Τάκης και Τάλα και η ένταση να ανεβαίνει ξανά.

Οι κανόνες και οι υποψήφιοι

Μπλε και Κόκκινοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και να μάθουν ποιοι θα συναντήσουν στον… τάκο τον Τάκη Καραγκούνια.

Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν κανονισμό του Survivor, καθώς συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν, τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο αυτοί παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

Στη νέα ψηφοφορία, οι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον τάκο και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Έτσι και ψηφίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η… Σοφιάνα Αβραμάκη!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, λοιπόν, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.