MEDIA

Survivor: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για την επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη

Survivor: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για την επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη
Instagram: maria_antwna

Survivor: Τι είπε η σύντροφος του Άρη για την επικοινωνία και την ποινή που του επιβλήθηκε

Στο χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανό ανακοίνωσε ποινή για τον Άρη και τον Τάλα, καθώς επικοινώνησαν με ανθρώπους τους στην Ελλάδα.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως επειδή γνωρίζει ισπανικά, μίλησε με έναν ντόπιο και του έδωσε το τηλέφωνο για να πάρει τη γυναίκα του και να μάθει αν είναι καλά και πως δεν μίλησε ο ίδιος μαζί της. Οι χρήστες του Twitter μετά τα όσα έγιναν, τα έβαλαν με τον Άρη Σοϊλέδη, ζητώντας μέχρι και την αποβολή του από το παιχνίδι, ενώ η... μπάλα πήρε και τη συντροφό του.

Το πρωί της Τρίτης (3/5) και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη, έδωσε τη δική της απάντηση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μελαχρινή καλλονή, εκείνη δεν είχε καμία επικοινωνία με τον παίκτη της μπλε ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε:

«Γιατί πρέπει να λογοδοτώ για ότι γίνεται; Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και στα social media. Δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχω μιλήσει άσχημα για κανέναν παίκτη. Προσπαθώ να έχω μια ουδέτερη θέση. Όταν βγει ο Άρης φαντάζομαι πως έχει να δώσει πολλές απαντήσεις. Και γι αυτό που κατηγορείται τώρα, αλλά και γι' αυτό που λένε οι συμπαίκτες του πως έχει συνάψει σχέση με τη Σοφιάννα».

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 3/5: Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη (video)

Survivor: Χαμός στο Twitter! Ζητούν αποβολή του Άρη Σοϊλέδη – Τα «ακούει» μέχρι και η Μαρία Αντωνά

Survivor: Δύο παίκτες παραβίασαν βασικό κανόνα του παιχνιδιού – Η ποινή που τους ανακοίνωσε ο Λιανός