MEDIA

Survivor spoiler 10-5: Πέφτουν κορμιά για το έπαθλο επικοινωνίας - «Θα αφήσω τα κόκαλά μου εδώ»

Survivor spoiler 10-5: Πέφτουν κορμιά για το έπαθλο επικοινωνίας - «Θα αφήσω τα κόκαλά μου εδώ»
Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών.
Youtube/Screen grab

Survivor spoiler 10-5: Τι θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor τη Δευτέρα (9/5) και να στείλουν τους Μπλε στην Κάλπη. Το Συμβούλιο που ακολούθησε επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Αρχικά οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο μέσα από την κάλπη τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία για πολλοστή φορά, έπρεπε να επιλέξει έναν ακόμη κόκκινο προς αποχώρηση, μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η Ναυσικά έδωσε τον Απόστολο Ρουβά κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο.

Και ενώ όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, παίρνει τον λόγο ο Τάκης Καραγκούνιας με το δεύτερο κολιέ ατομικής ασυλίας, και εξαπολύει καινούρια βόμβα. Ο παίκτης τον οποίο έδωσε και συμπλήρωσε την τετράδα των υποψηφίων είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Τάκης ισχυρίστηκε ότι ο Σοϊλέδης θα έπρεπε να τεθεί στην κρίση του κοινού, μετά την παράβαση που διέπραξε από κοινού με τον Γιώργο Ταλάνσεφ, προκειμένου να αποφασίσει ο κόσμος αν του αξίζει να παραμείνει το Survivor. Η αιτιολογία αυτή δεν άρεσε στον Άρη, ο οποίος είπε ότι ήδη εκτίει την ποινή που του όρισε η παραγωγή και το θέμα θα έπρεπε να θεωρείται λήξαν.

Survivor spoiler 10-5: Πέφτουν κορμιά για το έπαθλο επικοινωνίας

Σήμερα Τρίτη (10/5) οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της οικογένειάς τους.

«Θα τα δώσω όλα σήμερα. Θα αφήσω τα κόκαλά μου εδώ μέσα», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος ξεσπά σε κλάματα μετά το άκουσμα του επάθλου.

Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών;