MEDIA

Good Job Nicky: Δούλεψα πολύ για να μην λέω ότι είμαι ο γιος του Πάριου – Δεν θέλω τα μπουζούκια

Good Job Nicky: Δούλεψα πολύ για να μην λέω ότι είμαι ο γιος του Πάριου – Δεν θέλω τα μπουζούκια
Ο γιος του Γιάννη Πάριου με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky μίλησε για την καριέρα του και τον διάσημο πατέρα του

Ο γιος του Γιάννη Πάριου με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky μίλησε για την καριέρα του και τον διάσημο πατέρα του

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης, ο οποίος κάνει καριέρα στο τραγούδι με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky.

Αρχικά ο Good Job Nicky αποκάλυψε ότι δεν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision γιατί δεν υπήρξε συμφωνία με την ΕΡΤ, εκφράζοντας, πάντως, τα συγχαρητήριά του στην Αμάντα Γεωργιάδη «γιατί είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και ήταν καταπληκτική. Η Eurovision ήταν ένα πράγμα που όλοι ήθελαν και με τιμάει που ο κόσμος ήθελε να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε με την ΕΡΤ. Δεν θέλω να το πιέσω, αν είμαι καλοδεχούμενος θα πάω. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται, ίσως φέτος δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική συνάντηση στο MEGA με τον πατέρα του, τον μεγάλο Γιάννη Πάριο λέγοντας πως «ήθελα να κάνω την βραδιά στο Mega με τον πατέρα μου για να το έχω σαν ανάμνηση. Θα θυμάμαι για πάντα τη συνεργασία μαζί του, ήταν τόσο όμορφο. Στα γυρίσματα τραγουδούσα και τον άκουγα απ’ έξω να φωνάζει “Αγάπη μου”! Ήταν πραγματικά υπέροχη στιγμή!».

Εξομολογήθηκε, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά – στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να μη χρειαστεί να πως ότι είμαι ο γιος του Πάριου».

Ο Good Job Nicky είπε, επίσης, πως του έχει γίνει πρόταση να δουλέψει στα μπουζούκια «αλλά δεν θέλω με τίποτα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να τα καταφέρω».

Ο γιος του Γιάννη Πάριου αναφέρθηκε, τέλος, και στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια λέγοντας «Θέλω πολύ να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, είμαι της σχέσης, Θέλω να κάνω σαν τρελός οικογένεια, αυτά είναι τα δυο μου όνειρα, να κάνω οικογένεια και καριέρα. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, όλοι όσοι με προσεγγίζουν κάνουν συζήτηση με τον Νικόλα και όχι με τον Good Job Nicky, αυτό είναι η μεγαλύτερη μου νίκη».