MEDIA

Survivor: Χάος με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Η… «ποντικομαμή» και η αλλαγή ομάδας

Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Τα πράγματα ήταν χαλαρά, ώσπου ήρθε η ένταση…

Σε ένα παιχνίδι που θα έφτιαχνε τη διάθεση, κλήθηκαν να αγωνιστούν οι μπλε με τους κόκκινους.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε... Το επίκεντρο βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους παίκτες της ομάδας του να ξεσπούν για το γεγονός ότι ήθελε να ματσάρει στο αγώνισμα από μόνος του.

Αυτό προκάλεσε ένα ντόμινο εκρήξεων, αφού όλοι στράφηκαν εναντίον του.

Βασικοί πρωταγωνιστές του καβγά ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι αργότερα μπήκε στο χορό κι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος προς έκπληξη πολλών, υπερασπίστηκε τον Κωνσταντίνο.

Μέσα στο χαμό εκτοξεύθηκαν ατάκες κι η ένταση πέρασε τα όρια, με φωνές από όλες τις πλευρές.

«Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει ριάλιτι. Λέω λόγια σου» είπε σε έντονο ύφος η Ασημίνα με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μ... τρελή; Τι λέει το στόμα σου; Μ... γιατί μιλάς έτσι; Εκτίθεσαι κακομοίρα». Ο Σπύρος ανέφερε ότι είναι παιχνίδι διασκέδασης κι ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος καθώς ανέφερε πως παλεύουν για το φαγητό στο Survivor και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Κάπου εκεί παρενέβη κι ο Νίκος Γιάννης με τον Κωνσταντίνο να τον αποκαλεί «ποντικομαμή».

Νικητές ήταν με μεγάλη διαφορά οι παίκτες της μπλε ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα η φασαρία συνεχίστηκε όταν η Ασημίνα πέταξε μια μάσκα προς το μέρος του Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα αυτός να… εκραγεί.

Ο Κωνσταντίνος δεν ήθελε να κάτσει με την ομάδα του και πήγε στην Κόκκινη. Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε εξηγήσεις για ότι έγινε με τον make up artist να τα βάζει και με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον ποδοσφαιριστή να απαντάει, τον Σπύρο Μαρτίκα να επεμβαίνει και η ένταση να ανεβαίνει εκ νέου.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να του παραθέσουν όλα τα γεγονότα κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε το λόγο, αναφέροντας:

«Σήμερα από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ επιθετικοί κάποιοι από τους συμπαίκτες μου. Από την αρχή του αγώνα ο Άρης είχε έπαρση κι ηγετικό χαρακτήρα. Δεν ρώτησε ποτέ για τα ματσαρίσματα. Όλη η ομάδα ήταν υπέρ του, τον γλείφουν για κάποιο λόγο, λες κι είναι ο ηγέτης του Survivor ή ο νικητής. Μάλιστα τον στήριξαν άτομα, που τον έχουν βρίσει πολλές φορές. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν τα γουστάρω. Η Ασημίνα τον έχει βρίσει πάρα πολλές φορές και μου λέει στις προσωπικές συνεντεύξεις να τον βρίζω γιατί έχει κλέψει στην επικοινωνία και στο φαγητό. Ντροπή σου! Μου το είπες και δεν το έκανα».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε με όσα άκουσε από τον Εμμανουήλ στο Survivor κι ανέφερε: «Θα σου πω εγώ τι θα πεις στην προσωπική σου συνέντευξη; Έφυγε ο άλλος κι ήρθες εσύ; Εγώ σου τα έχω πει αυτά ρε νούμερο; Τι λες ρε;» Η παίκτρια αποχώρησε από τη συζήτηση έξαλλη.