MEDIA

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το «καρφί» του «παλιού πατέρα» Σωτήρη Κοντιζά

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το «καρφί» του «παλιού πατέρα» Σωτήρη Κοντιζά
Ο Σωτήρης Κοντιζάς πειράζει τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Instagram @chef_koutsopoulosleonidas

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef , ο «παλιός» πλέον μπαμπάς Σωτήρης Κοντιζάς πειράζει τον νέο Πάνο Ιωαννίδη και τον μελλοντικό Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Χθες (14/6) πραγματοποιήθηκε η τελευταία δοκιμασία του Master Chef ενώ σήμερα είναι ο Μεγάλος Τελικός, όπου θα ανακοινωθεί ο νικητής που θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Παναγιώτης και Καλλιόπη για μια προτελευταία φορά βρέθηκαν στο πλατό απέναντι από του σοβαρούς αλλά και αστείους πολλές φορές κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Εκτός από τους υποψήφιους και τους κριτές στη χθεσινή «μάχη» για το έπαθλο συναντήθηκαν και όλοι οι παίκτες που πέρασαν στο σπίτι του Master Chef αλλά και οι οικογένειες των δύο φιναλίστ.

Αξίζει να σημειωθούν τα λόγια της Καλλιόπης Μπεζαντέ η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνηση της. «Ανοίγει η πόρτα και τους βλέπω! Είναι αυτό που έλεγα συχνά στα παιδιά ότι θέλω να φύγω για να με πάρει μια αγκαλιά η οικογένεια μου, να μου πουν μια καλημέρα και να νιώσω ότι όντως θα είναι καλή η μέρα γιατί με νοιάζονται» είπε η παίκτρια.

Τα «πειράγματα» του Κοντιζά στους νέους μπαμπάδες Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Το Master Chef εκτός από την ευκαιρία να δούμε έναν διαγωνισμό μαγειρικής μας προσφέρει στιγμές γέλιου καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι κριτές «πειράζουν» ο ένας τον άλλον.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο «παλιός» πλέον πατέρας Σωτήρης Κοντιζάς πείραξε τους «νέους» μπαμπάδες Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν από τον «Θείο Λεωνίδα» όταν πρώτος πείραξε τον Ιωαννίδη και του είπε: «Ο Πανούλης είναι ο πιο όμορφος σήμερα, γενικότερα», και μετά έκρινε και το στιλ του Σωτήρη Κοντιζά, ενώ με χιούμορ χαρακτήρισε το δικό του ντύσιμο ως βαρετό.

Ο Κουτσόπουλος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του MasterChef θέλει να ξεκουραστεί, δίνοντας έναυσμα στον Κοντιζά να ρωτήσει τους άλλους δύο κριτές: «Εσείς οι δυο;» και τον «Θείο» να απαντάει: «Εσύ όχι, καθόλου;». «Εγώ είμαι παλιός πατέρας», είπε τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Πάνο Ιωαννίδη να σχολιάζει: «Εγώ τώρα είμαι στα δύσκολα κι οσονούπω κι ο Λεωνίδας».

«Άντε πάλι τα ίδια… λοιπόν, πάμε στο μαγειρικό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλάζοντας κουβέντα.