MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανατριχιαστική περιγραφή στον αέρα της εκπομπής «Υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανατριχιαστική περιγραφή στον αέρα της εκπομπής «Υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι»
Η Σίσσυ Χρηστίδου σταμάτησε την Άρια Καλύβα από ανατριχιαστική περιγραφή για την υπόθεση της Πάτρας
GLOMEX

Η Σίσσυ Χρηστίδου σταμάτησε τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα όταν έκανε στον αέρα της εκπομπής ανατριχιαστική περιγραφή για την υπόθεση της Πάτρας.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τριπλό έγκλημα στην Πάτρα. Ωστόσο η ίδια προχώρησε σε ανατριχιαστικές περιγραφές με αποτέλεσμα η Σίσσυ Χρηστίδου να τη σταματήσει.

«Και ήταν η πρώτη γυναίκα η Δήμητρα Πισπιρίγκου που βρήκε την Ίριδα νεκρή. Αυτές οι δύο γυναίκες ήταν στο σπίτι (Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου). Κάποια στιγμή λοιπόν και μετά, και με δεδομένο το πόρισμα που προκύπτει δολοφονία, κάποιος από τις 7.30 ως τις 11 μπήκε στο σπίτι και έπνιξε το παιδί. Το έπνιξε. Το έπνιξε για 5’ με το πανάκι, αισθανόταν κάθε παλμό του παιδιού. Να σβήνει το παιδί, να σπαρταράει…», είπε χαρακτηριστικά η Άρια Καλύβα.

Τότε η παρουσιάστρια τόνισε στη δημοσιογράφο ότι δεν είναι η ώρα για να ακούγονται αυτές οι περιγραφές: «Ας μην κάνουμε τέτοιες περιγραφές 10.10 το πρωί. Να σε ρωτήσω κάτι…»

«Ναι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», απάντησε η Άρια Καλύβα.

Και η Σισσυ συνέχισε λέγοντας: «Εντάξει, δεν χρειάζεται να είμαστε περιγραφικοί με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι».