MEDIA

Σπύρος Μαρτίκας: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την Βρισηίδα - «Ένιωσα έντονη έλξη και έρωτα»

Μαρτίκας: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την Βρισηίδα - «Ένιωσα έντονη έλξη και έρωτα»
O Σπύρος Μαρτίκας
Instagram / spirosmartikas

Survivor: «Περιμένω πως και πως την αγκαλιά σου», σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου κάτω από τη φωτογραφία του Σπύρου Μαρτίκα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη έπειτα από 12 σερί υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Το διάστημα που ο παίκτης παρέμεινε στο παιχνίδι σχολιάστηκαν τόσο οι αγωνιστικές του ικανότητες όσο και το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παίκτες είχαν παραδεχτεί ότι πράγματι υπήρχε κάτι παραπάνω μεταξύ τους από μία απλή συμπάθεια.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο φαρμακοποιός άνοιξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε, μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, ήταν μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σσυγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Instagram είναι οι δυο πρώην παίκτες αγκαλιασμένοι στον στίβο μάχης. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο ίδιος έγραψε: «Η διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !! Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου!!».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έσπευσε να απαντήσει με δικό της σχόλιο γράφοντας: «Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει. Περιμένω πως και πως την αγκαλιά σου…».

Στις πρώτες του δηλώσεις, o Σπύρος Μαρτίκας όταν ρωτήθηκε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, είπε: «Θέλω να τη βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει. Μέσα στο παιχνίδι ένιωσα έντονη έλξη και έρωτα θα έλεγα».

Σχετικές ειδήσεις