MEDIA

Survivor: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποθεώνει τον Στάθη Σχίζα - «Είμαι περήφανη για σένα»

Survivor: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποθεώνει τον Στάθη Σχίζα - «Είμαι περήφανη για σένα»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα στο Survivor
instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα στο Survivor

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ένας από τους παίχτες του Survivor που συγκίνησαν στο επεισόδιο της Τετάρτης στο οποίο «άνοιξαν τις καρδιές τους» και μίλησαν για άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής.

Ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του για τον οποίο αποκάλυψε ότι έχει 95% αναπηρία και έχει φτάσει σε σημείο να μην γνωρίζει τους δικούς του ανθρώπους.

«Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά… Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο που είναι παράλυτος, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και συμπλήρωσε:

«Ήμασταν κολλητοί, παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω…».

Την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα στο Survivor παρακολούθησε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για τον φίλο της: «Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε έχουν κάνει να είσαι αυτό που είσαι σήμερα. Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το στήριγμά μου και εγώ το δικό σου»

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας ΠαναγιώταρουInstagram

Σχετικές ειδήσεις