MEDIA

Γερμανού κατά Ζόζεφιν: «Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο» (video)

Γερμανού κατά Ζόζεφιν: «Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο» (video)

Η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της και σχολίασε την απάντηση της Ζοζεφίν για το περιστατικό στα MAD VMA 2022

Τα MAD VMA 2022 προβλήθηκαν την Παρασκευή (1/7) στο Mega και οι χρήστες του Twitter «έβρασαν» με τη Ζοζεφίν.

Ο λόγος ήταν πως προβλήθηκαν τα πλάνα της τραγουδίστριας, ενώ είχε προηγηθεί το περιστατικό όπου με τον Γιώργο Αρσενάκο, έσπρωξαν έναν άνδρα που κουβαλούσε νερά πριν την βράβευσή της.

Για πολλούς, δεν έπρεπε να προβληθεί η ξανθιά καλλονή, όπως έγινε και με την περίπτωση των Light και Snik, αν και το περιστατικό ανάμεσα στους τράπερς ήταν σαφώς σοβαρότερο. Η Ζόζεφιν μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο Twitter, απάντησε μέσω Instagram, τονίζοντας πως δεν ήταν άνθρωπος της παραγωγής και πως δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο πλάνο.

Η απάντησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της για τη «συγγνώμη» της Ζοζεφίν.

«Άρα λοιπόν το επιμύθιο είναι ότι δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε εργαζόμενους της παραγωγής αλλά μπορούμε να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Όχι! Συγγνώμη Ζόζεφιν, δε συμφωνώ. Θα επιμείνω ότι ήταν μια κακή στιγμή. Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν είναι παρορμητική στιγμή. Περνούσε μπροστά! Ότι τι;

Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 48 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν. Αλλά και πάλι εγώ δεν αλλάζω γνώμη στο γεγονός ότι επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής, αλλά ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη και του πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Εγώ θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε να βγει και να πει ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από το παιδί που έσπρωξαν και του φώναξαν να φύγει. Και να το κλείσει εκεί. Μόνο αυτό θα ήθελα εγώ. Δε θέλω όλες τις άλλες εξηγήσεις. Δε διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και φίλους καλλιτεχνών. Άρα σπρώχνουμε κατά βούληση. Δεν είναι έτσι, συγγνώμη», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Σχετικές ειδήσεις