MEDIA

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο καβγάς με τη Μαρία Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες - «Ήθελα να τη σκοτώσω»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο καβγάς με τη Μαρία Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες
Τι αποκάλυψαν Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου

Άγνωστες ιστορίες και περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες αποκάλυψαν οι ηθοποιοί στο αφιέρωμα του ANT1, «Το τελευταίο πέταγμα», που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/7)

Όπως αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες, Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου είχαν έναν καβγά, λίγο πριν το τελευταίο γύρισμα της 2ης σεζόν. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ.

«Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα "σταμάτα". Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το "θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι" κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό και αληθινό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε κλείνοντας ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.