MEDIA

GNTM: Η δεύτερη αποχώρηση, το ατύχημα της Κάτιας και η ατάκα του Γιώργου Καράβα που άναψε φωτιές

GNTM: Η δεύτερη αποχώρηση, το ατύχημα της Κάτιας και η ατάκα του Γιώργου Καράβα που άναψε φωτιές

Το βράδυ της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, οι 20 καλλονές του GNTM μπήκαν στο σετ και έπρεπε να μεταμορφωθούν σε pin up girls που κάνουν delivery

Οι παίκτριες προσπάθησαν να έχουν μία καλή λήψη, άλλες από αυτές τα κατάφεραν… άλλες όμως τα βρήκαν δύσκολα.

H Αλεξία Τράικο, που τη Δευτέρα πήρε την καλύτερη φωτογραφία, είχε το αβαντάζ το οποίο ήταν να επιλέξει ένα από τα αυτοκίνητα της φωτογράφισης. Επίσης μοίρασε και τα disadvantages με σκοπό να δυσκολέψει τρεις συμπαίκτριές της. Αυτές ήταν η Βικτώρια, η Μάρα και η Μαρίτα, που είχαν μόνο ένα λεπτό για την φωτογράφιση. Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Γιέβα, η οποία πήρε την πρώτη της δουλειά για φέτος.

Με αφορμή τη φωτογράφιση των κοριτσιών και τη φωτογραφία της Εβελίνας, ο Γιώργος Καράβας και η Βίκυ Καγιά είχα μία έντονη διαφωνία. Ο πρώτος πίστευε ότι έπρεπε να έχει μια λίγο καλύτερη στάση για να απογειωθεί η φωτογραφία της, ενώ η δεύτερη τη βρήκε συγκλονιστική. Οι δυο τους δεν τα έβρισκαν καθόλου, μέχρι που ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε από τη θέση του για να δείξει τι ακριβώς είχε στο μυαλό του με την πόζα. Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν χαρακτηριστική, καθώς έβαλε τα γέλια κι είπε: «Είσαι στα καλά σου παιδί μου; Να φαίνεται το πιπί; Όχι αγάπη μου». Ο Γιώργος Καράβας απευθύνθηκε με χαμόγελο στη Εβελίνα ρωτώντας: «Εσύ βλέπεις το πιπί μου;» και το πλατό «γκρεμίστηκε» από τα γέλια.

Στο ίδιο επεισόδιο, είδαμε την Κάτια να απουσιάζει από το σετ και να φτάνει στο πλατό χωρίς φωτογραφία. Η παίκτρια είχε ένα ατύχημα, με την ίδια αργότερα να εξηγεί τι συνέβη: «Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ. Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα». Η κοπέλα, παρά το ότι δεν είχε λήψη, θα συνεχίσει το ταξίδι της στο «GNTM» έπειτα από κοινή απόφαση όλων.

Το επεισόδιο τελείωσε με μία αποχώρηση, αυτή της Νάγια. H καλλονή δεν τα κατάφερε κι έτσι αποχαιρέτισε τις συμπαίκτριές της και ολοκλήρωσε την πορεία της στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερα τηλεπαιχνίδια που έρχονται να μας διασκεδάσουν – Πότε κάνουν πρεμιέρα

Ράδιο Αρβύλα: Η πρεμιέρα, τα νέα τρέιλερ στον πλανήτη «Σάτιρα» - Πού πάει ο Εκατομμυριούχος;

GNTM 5: Η συγκίνηση της Μιχαέλας - «Δεν μπορούσα να φέρω στον κόσμο άλλο παιδάκι» (vid)