MEDIA

Άκης Πετρετζίκης: Το δώρο που τον ενθουσίασε κι η ατάκα για το γιο του

Άκης Πετρετζίκης: Το δώρο που τον ενθουσίασε κι η ατάκα για το γιο του

Άκης Πετρετζίκης: Ένα δώρο από τη Ναταλία Γερμανού τον ενθουσίασε, όμως, όπως ανέφερε φοβάται πως ο γιος του θα το σπάσει σε… τρία δευτερόλεπτα.

Καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την πορεία του στον χώρο, για την οικογένειά του και για αρκετά ακόμα θέματα.

Όπως συνηθίζει η Ναταλία Γερμανού, του έκανε κάποια δώρα στο τέλος της συνέντευξης. Ένα από αυτά σχετίζεται με τα αγαπημένα του κινούμενα σχέδια και φάνηκε να τον ενθουσιάζει. «Ο Αχιλλέας αυτό θα το σπάσει σε τρία δευτερόλεπτα», είπε όταν έγινε αναφορά πως με το δώρο θα μπορεί να παίζει και ο γιος του.

Νωρίτερα, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε ποιο ήταν το φαγητό που μαγείρεψε για πρώτη φορά στη σύντροφό του.

Όπως αποκάλυψε, η σύζυγός του έχει καταπληκτικό μεταβολισμό για αυτό και εκείνη τρώει πίτσες ενώ αυτός βραστό κοτόπουλο.

Ο Άκης Πετρετζίκης είπε, μάλιστα, πως οι κοιλιακοί του εμφανίζονται μόνο για… έναν μήνα.

Σχετικά με τη διατροφή των παιδιών, πάντως, ο γνωστός σεφ εξήγησε πως έχει μελετήσει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο θέμα.

Στην αρχή της συνέντευξης, ωστόσο, έδειξε πως διαθέτει και αρκετά υψηλή αίσθηση του χιούμορ κάνοντας πλάκα στη Ναταλία Γερμανού ότι τη διώχνει από το στούντιο!