MEDIA

The Voice: Έκλεψε την παράσταση ο Βόλφγκανγκ που τον φωνάζουν... Νίκο

The Voice
Ερμήνευσε το «Born to be wild» και ενθουσίασε τους coaches.
Glomex / ΣΚΑΪ

The Voice: Εντυπωσιακές φωνές σε ένα ακόμα επεισόδιο του μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ με έναν μεσήλικα να ενθουσιάζει τους κριτές με το «Born to be wild» και να ερίζουν για το ποιος θα τον πάρει στην ομάδα του.

Δυνατές ερμηνείες, εντυπωσιακές φωνές και «μάχη» ανάμεσα στους κριτές για το ποιος θα καταφέρει να πείσει τον κάθε διαγωνιζόμενο να μπει στην ομάδα του. Αυτό ήταν για ακόμα μια Κυριακή το «The Voice», με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση να δίνει ξανά ξεχωριστό τόνο στο σόου.

Μια σειρά από διαγωνιζόμενους πέρασε και πάλι από το πλατό, με τις blind auditions να συνεχίζονται. Το πρόσωπο που ξεχώρισε ήταν ο Βόλφγκανγκ Σέρερ. Εμφανίστηκε με τρομερό «look» στη σκηνή, ερμήνευσε το «Born to be wild» και ενθουσίασε τους κριτές.

Οι κριτές τρελάθηκαν τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με το παρουσιαστικό του. Μόλις τελείωσε την ερμηνεία του ο Wolfgang αποκάλυψε πως επειδή το όνομά του είναι δύσκολο, στην Ελλάδα τον φωνάζουν Νίκο! Εν τέλει, μετά από αρκετή… διαπραγμάτευση, επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Μετά την ολοκλήρωση μιας ακόμα blind audition, πλέον έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται και οι ομάδες των coaches στο «The Voice». Η ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει επτά παίκτες, όσους και αυτή του Πάνου Μουζουράκη. Στο team της Έλενας Παπαρίζου έχουν ενταχθεί ήδη 10 παίκτες, ενώ τέλος στο team του Σάκη Ρουβά βρίσκονται έξι παίκτες.