MEDIA

Rouk Zouk Special: Η Ζέτα Μακρυπούλια χόρεψε Μιχάλη Χατζηγιάννη

Rouk Zouk Special: Η Ζέτα Μακρυπούλια χόρεψε Μιχάλη Χατζηγιάννη
Η Ζέτα Μακρυπούλια.
Instagram / roukzouk.official

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρώτη εκπομπή της σεζόν  «Rouk Zouk Special» υποδέχθηκε τους ηθοποιούς τους κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;», που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει.

To «Rouk Zouk Special» επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρώτη εκπομπή της σεζόν υποδέχθηκε τους ηθοποιούς τους κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;», που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην έναρξη της εκπομπής μπήκε χορεύοντας το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Στα τραγούδια που αγαπάς» της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος;» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως τα χρήματα που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

«Ήρθαμε είναι γεγονός. Καλησπέρα! Καλωσήρθατε στην παρέα μας, καλωσήρθατε στο “Rouk Zouk Special”. Μας λείψατε! Θέλαμε και τις Κυριακές να είμαστε μαζί έχοντας πάντα ένα και μόνο σκοπό να τις κάνουμε ακόμα πιο Special. Ξεκινάμε πολύ δυναμικά, έχω υπέροχους καλεσμένους σήμερα. Άλλοι έχουν ξαναέλθει, άλλοι όχι . Υπάρχει ένας που έχει ξαναέλθει και δεν το παραδέχεται. Είναι ηθοποιοί που αγαπάτε από μια σειρά που με την πρώτη εμφάνιση στον ΑΝΤ1 την αγαπήσατε αμέσως».

Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Σπαντίδας, Μαριέλλα Σαββίδου και Ειρήνη Τσέλλου ήταν «Τσιτωμένοι», ενώ απέναντί τους βρέθηκαν οι «Χαλαροί», Λένα Ουζουνίδου, Γιάννη Δρακόπουλο, Βασίλη Κολοβό, Μαριλού Κατσαφάδου και Δημήτρη Δάρρα και χάρισαν στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Σχετικές ειδήσεις

Ρουκ Ζουκ Special: Όλες οι λεπτομέρειες για την αποψινή πρεμιέρα

Στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια ο χρόνος δεν αρχίζει από Ρουκ Ζουκ αλλά σταματάει

Παίκτρια του Ρουκ Ζουκ τσάντισε την Μακρυπούλια: «Τα νεύρα σου Σοφάκι μου...» (vid)