MEDIA

Μοιραράκη: Δεν έχω καταλάβει την απώλεια του Γιάννη, πονάω και υποφέρω

Μοιραράκη: Δεν έχω καταλάβει την απώλειά του Γιάννη, πονάω, υποφέρω
Η Δέσποινα Μοιραράκη.
Glomex

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και με εμφανή τη συγκίνησή της μίλησε για την υγεία του άνδρα της

«Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω τώρα και συγκινούμαι. Δεν νιώθω έτοιμη να μπορώ να πω περισσότερα για αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος, Γιώργο», είπε στον Γιώργο Λιάγκα η Δέσποινα Μοιραράκη.

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον σύζυγό της: «Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ και τώρα που είμαι εδώ, νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο».

Τέλος, εξήγησε ότι προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, καθώς έχει τρία παιδιά που τη χρειάζονται.

«Η ζωή συνεχίζεται με οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά, γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από εμένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξέροντας πως είναι οι τελευταίες ημέρες. Κι όμως, έβγαινα στο γυαλί, μιλούσα, χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα», είπε κλείνοντας.

Σχετικές ειδήσεις

Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκινητική αναφορά στον σύζυγό της – «Ο αντρούλης μου είχε πει να το κάνω»

Δέσποινα Μοιραράκη: Έκανε έκκληση στα ΜΜΕ για την απώλεια του συζύγου της

Μοιραράκη: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της - Η σύλληψη στο Ιράν