MEDIA

Τέλος η εκπομπή «Εμείς» από το OPEN – Η ανακοίνωση και το παρασκήνιο

Τέλος η εκπομπή «Εμείς» από το OPEN – Η ανακοίνωση και το παρασκήνιο

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην εκπομπή «Εμείς» του OPEN, την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Με μία λιτή ανακοίνωση, το κανάλι γνωστοποιεί την εν λόγω εξέλιξη στο πρόγραμμα και «ευχαριστεί» την Ίνα Ταράντου που είχε αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης.

«Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής “Εμείς” με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε μία δεύτερη ανάγνωση της ανακοίνωσης, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημεριανό μαγκαζίνο «κόβεται» καθώς δεν σημειώνει ικανοποιητική τηλεθέαση για τα δεδομένα του σταθμού. Η εκπομπή σημείωνε μονοψήφια ποσοστά, που πολλές φορές δεν ξεπερνούσαν το 3%. Έτσι, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να διακόψουν την προβολή της.

Nα σημειωθεί ότι το «Εμείς» έκανε πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου και η φιλοσοφία της εκπομπής αφορούσε στους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. «Το ραντεβού ξεκινάει στο πλατό της εκπομπής, με ένα αναγνωρισμένο κι αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο μας συστήνει τον εαυτό του και τον αγαπημένο του τόπο, μέσα από τις πιο έντονες αναμνήσεις του. Όταν τα παράθυρα ανοίγουν, γεμίζουν Ελλάδα! Οι ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής καταγράφουν την απέραντη ομορφιά της Ελλάδας, βουτούν σε ανθρώπινες ψυχές και δίνουν πνοή σε κάθε τι αληθινό με τα video και τις συνδέσεις τους. Παράλληλα, η δημοσιογραφική ομάδα θα οργώνει την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές. Τους καινοτόμους και τους οραματιστές, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τις παραδόσεις, τους αστικούς μύθους», ανέφερε η περιγραφή του φορμάτ.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Οι δυνατοί παίκτες της βραδινής ζώνης –Τι έκανε το Μουντιάλ

«Παράξενος Κόσμος»: Η animation ταινία της Disney που μας διδάσκει το νόημα της ζωής

GNTM 5: Ακόμη ένα φαβορί εκτός παιχνιδιού