MEDIA

Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ

Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ
Associated Press

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν μία εύκολη απόφαση καθώς θα ακολουθήσουν σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Με μία περιεκτική ανακοίνωση, ο Όμιλος ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν μία εύκολη απόφαση καθώς θα ακολουθήσουν σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Όμως, ο ΑΝΤ1 θυσίασε το πρόγραμμά του για να μην λείψει καμία στιγμή του Μουντιάλ από τους τηλεθεατές.

Παράλληλα, άμεσα έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες για να μεταδοθεί το Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 TV και κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθωθούν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε μία μερίδα συνδρομητών. Η διαδρομή του ΑΝΤ1, όλα τα χρόνια λειτουργίας του, άλλωστε, έχει δείξει ότι ήταν παρών και δίπλα στους τηλεθεατές ακούγοντας και κατανοώντας τις ανάγκες τους.

Τι συνέβη με τον ΑΝΤ1+

Μία σειρά τεχνικών προβλημάτων που οφείλονται στην εταιρεία του εξωτερικού που έχει αναλάβει το development, δεν επέτρεψαν την ομαλή μετάδοση των αγώνων από την streaming πλατφόρμα.

Με την απόφαση της αυτόματης και δωρεάν επέκτασης της συνδρομής για επιπλέον 3 μήνες στους χρήστες που αγόρασαν την προσφορά του World Cup, δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να ανακαλύψει τον πλούσιο κόσμο του ΑΝΤ1+ και αποδεικνύουν πως είναι δίπλα τους.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, προσφέρει πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού προγράμματος. Μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA, που καλύπτουν όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες και στιγμές της διοργάνωσης, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, μοναδικό περιεχόμενο που εστιάζει στους μεγάλους άσσους των Παγκοσμίων Κυπέλλων, τραβούν το ενδιαφέρον των φανατικών της στρογγυλής θεάς.

Το διεθνές ποδοσφαιρικό περιεχόμενο πλαισιώνουν νέες αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές, ειδικά διαμορφωμένες για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, όπως το «Football Stories», με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη να ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, μεταφέροντας την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε τόπου μέσα από τα μάτια των αληθινών πρωταγωνιστών.