MEDIA

Survivor All Star: Σάρωσε σε τηλεθέαση το πρώτο επεισόδιο

Survivor All Star: Σάρωσε σε τηλεθέαση το πρώτο επεισόδιο
Το πρώτο συμβούλιο του νησιού.

Survivor All Star: Το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, το «Survivor All Star» έκανε πρεμιέρα και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για τέσσερις ώρες περίπου. Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε ποδαρικό με το δεξί στους πίνακες τηλεθέασης «τινάζοντας τη μπάνκα στον αέρα».

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο γενικό σύνολο το πρότζεκτ σημείωσε 38,6% φτάνοντας σε τέταρτο (00.15-00.30) μέχρι και το 46,4%. Στο δυναμικό κοινό, το ριάλιτι επιβίωσης είχε μέσο όρο 39,7%, ενώ ανέβηκε μέχρι και το 46% στο τέταρτο 00.15-00.30.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το σημερινό επεισόδιο για να δούμε αν θα διατηρηθούν τα υψηλά αυτά ποσοστά. Να σημειωθεί ότι, αυτή την πρώτη εβδομάδα, το «Survivor All Star» παίζει χωρίς αντίπαλο. Οι παραγωγές μυθοπλασίας δεν έχουν επιστρέψει στη θέση τους, ενώ αναμένεται και η πρεμιέρα του «MasterChef». Αυτό σημαίνει ότι το κάθε πρόγραμμα θα αποδείξει τη δυναμική του από τις 16 Ιανουαρίου και μετά με τον ανταγωνισμό να προβλέπεται σκληρός.

Survivor All Star – Πώς υποδέχτηκε το Twitter το ριάλιτι

Το «Survivor» ήταν πρώτο trend στο Twitter, το βράδυ της Κυριακής. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου περίμεναν με αγωνία την επιστροφή των παικτών στον Άγιο Δομίνικο και τα «τιτιβίσματά» τους έβαλαν φωτιά.

Οι ηλικίες των συμμετεχόντων, οι εμφανίσεις τους, δεν πέρασαν απαρατήρητα με τα σχόλια να είναι απολαυστικά.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι της κόκκινης ομάδας.

Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί η μπλε ομάδα των Μαχητών, με ένα σημαντικό βάρος στο πρώτο συμβούλιο του νησιού. Εκεί δηλαδή όπου ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, συνάντησε όλους τους παίκτες για το τελευταίο μέρος της πρεμιέρας του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο. Παράλληλα έδειξε ενοχλημένος από το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «δυνατό» Σάκη Κατσούλη.

Αυτό μέτρησε αρνητικά εις βάρος του σχεδιαστή κοσμημάτων καθώς οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν καθολικά, πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις