MEDIA

Αυτός είναι ο παίκτης που αναμένεται να μπει στο Survivor All Star

Αυτός είναι ο παίκτης που αναμένεται να μπει στο Survivor All Star
Ένας παίκτης βρίσκεται σε αναμονή για το ενδεχόμενο να επανέλθει στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.
Glomex

Μπορεί οι παίκτες να έχουν ανακοινωθεί, και οι ομάδες να έχουν διαμορφωθεί, όμως υπάρχουν κάποιοι που περιμένουν την έγκριση από την παραγωγή του Survivor All Star, για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Χάρης Γιακουμάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης αναφέρθηκε στο Survivor All Star, τονίζοντας μάλιστα πως υπάρχει το ενδεχόμενο να επανέλθει στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο.

Σχολιάζοντας τα επεισόδια του Survivor All Star και όλα όσα έχουν διαδραματιστεί προς το παρόν στο παιχνίδι είπε «Δεν περίμενα να δω στο Survivor All Star τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Δεν είναι τυχαίο που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δεν είναι καλοί αγωνιστικά. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι Survivor και μπράβο της. Τα ζευγάρια που είναι μέσα είναι το αλατοπίπερο του παιχνιδιού».

Σχετικά με τους παίκτες που λείπουν από το ριάλιτι ο Χάρης Γιακουμάτος ανέφερε στην τηλεόραση του Open: «Ο Ντάνος σίγουρα θα λείψει. Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ειδική περίπτωση που έδωσε κάτι στο παιχνίδι. Θα ήθελα να τον δω ως γκεστ. Θα ήθελα να δω και τον Τζέιμς στο παιχνίδι».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός αποκάλυψε αν υπάρχει ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Survivor All Star: «Δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι μαζί με τη Βαλαβάνη, αλλά σίγουρα το παιχνίδι θα τους φέρει πιο κοντά. Έχω καλή επαφή με την παραγωγή και απ’ ότι ξέρω είμαι σε αναμονή».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του

Survivor All Star: Το έπαθλο που κανείς δεν θέλει να χάσει