MEDIA

Survivor All Star: Αιχμές Αναγνωστόπουλου για Βασάλο

Survivor All Star: Αιχμές Αναγνωστόπουλου για Βασάλο
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Glomex

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «λύγισε» για την μέχρι τώρα κακή αγωνιστική κατάστασή του ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο προς τον Βασάλο.

Η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star έχει ρίξει ψυχολογικά τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

Ο αποψινός τελευταίος αγώνας της εβδομάδας γίνεται για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού και η κατάκτηση της νίκης απαιτεί από τις ομάδες συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναιι: Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «έσπασε» μιλώντας στην κάμερα του Survivor ενώ παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς δεν στον στήριξε όπως θα ήθελε.

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να είμαι υποψήφιος με δύο ψήφους, το αποδέχομαι, είναι οκ. Έκανα το καλό για την ομάδα και βρέθηκα στον τάκο. Σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη γιατί δεν είμαι αυτός που θέλω στους στίβους μάχης. Χαίρομαι όμως, που κάποια παιδιά που δεν ήξερα πριν, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι και με βοήθησαν ψυχολογικά.

Από την άλλη είδα και άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Αυτό ίσως με στενοχώρησε λίγο παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να έρθει λίγο κοντά μου να με συνεφέρει, γιατί μπορεί να έχουμε τσακωθεί, αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι, δεν μιλάς, αλλά όταν βλέπεις τον άλλο στα down του… δεν λέω να με νταντέψει, αλλά μπορείς να έρθεις να μου ρίξεις μια σφαλιάρα, ένα χαστούκι, να με ξυπνήσεις. Εγώ αυτό βλέπω, αυτό νιώθω, αυτό λέω», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Χαμός στον Μπλε πάγκο - Εκνευρισμένοι Στέλλα και Τάκης

Με φωνές ξεκίνησε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor All Star. Ένα σκληρό αγώνισμα ανάμεσα σε «Διάσημους» και «Μαχητές» βλέπουμε αυτή την ώρα στις οθόνες μας. Το έπαθλο για τους νικητές σήμερα είναι το φαγητό.

Το σημερινό αγώνισμα ξεκίνησε με μια δύσκολη δοκιμασία η οποία απαιτεί συνεργασία. Η Στέλλα και ο Τάκης μπήκαν στο στίβο μάχης αλλά η συνεργασία τους δεν απέδωσε «καρπούς» με αποτέλεσμα να χάσουν και να μην φέρουν πόντο για την ομάδα τους.

Όταν οι παίκτες επέστρεψαν στον πάγκο των Μπλε άρχισαν να ακούγονται φωνές καθώς τόσο η Στέλλα όσο και ο Τάκης ήταν εκνευρισμένοι από τη συνεργασία τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα «έφαγε» το ψάρι στο πρόσωπο

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο στίβο μάχης η Κατερίνα Δαλάκα με τον Σάκη Κατσούλη και στην αντίπαλη ομάδα ο Ηλίας Μπόγδανος με την Καρολίνα Καλύβα η πρώτη ομάδα είχε ένα ατύχημα.

Τη στιγμή που οι ομάδες προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ψάρια για την δοκιμασία ένα από αυτά έπεσε στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα. Ωστόσο η παίκτρια δεν σταμάτησε το αγώνισμα, συνέχισε μέχρι το τέλος κάνοντας το 2-0 για την ομάδα των Διασήμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είναι εξαντλημένες καθώς δεν έχουν κοιμηθεί καλά και είναι νηστικές. Όπως ανέφερε η ομάδα των μπλε είναι σε χειρότερη κατάσταση από την αντίπαλη στο θέμα πείνα.

Ο Στάθης Σχίζας που είναι στην ομάδα των κόκκινων είπε: «Έχουν απομείνει κάτι φακές, περιμένουμε να έρθουν οι προμήθειες».

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Είμαι πεσμένη σωματικά, ψυχικά το παλεύω, το έχω ξαναβιώσει είναι πολύ δύσκολο. Ήρθαμε εδώ να νικήσουμε σήμερα το έχουμε ανάγκη».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του τόνισε: «Αν χάσουμε, η επόμενη μέρα θα είναι λιποθυμία».

Χωρίς την Ελένη Χαμπέρη στο αγώνισμα οι Διάσημοι

Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει με… γεμάτο στομάχι στις μάχες για την ασυλία της επόμενης εβδομάδας, κι αυτό κάνει την επικράτηση καθοριστική. Οι «Διάσημοι», η κόκκινη ομάδα δηλαδή, στα αγωνίσματα ασυλίας επικράτησε 2-1. Ωστόσο σήμερα η ομάδα των κόκκινων θα αγωνιστεί με έναν παίκτη λιγότερο αφού η Ελένη Χαμπέρη έμεινε εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού.

Οι δηλώσεις των παικτών πριν το σκληρό αγώνισμα

Ο Περικλής Κονδυλάτος κόμα δεν έχει καταφέρει να φέρει νίκη στην ομάδα του.

«Θα το ευχαριστηθώ το σημερινό παιχνίδι, θα βάλω τα δυνατά μου. Θέλω στον βαθμό που μου αναλογεί και μου αντιστοιχεί να έχω κάνει ότι καλύτερο μπορώ για να φάνε τα παιδιά», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος λίγο πριν αποχωρήσουν από την παραλία και κατευθυνθούν στο στίβο μάχης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για την υποψηφιότητά του. «Είναι μακρύς ο δρόμος, δεν νομίζω ότι είναι ακόμα η ώρα μου», είπε στον Γιώργο Λιανό.

Ο Στάθης Σχίζας αποθέωσε τον Σπύρο για τον λόγο του στο Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και είναι καταβεβλημένος ψυχολογικά.

Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο η κόκκινη ομάδα αναμένεται να πετύχει και 3η νίκη και να κερδίσει το φαγητό. Στο συμβούλιο του νησιού θα στραφούν όλα τα βλέμματα καθώς θα υπάρξει η πρώτη αποχώρηση με βάση την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Στο πρώτο Συμβούλιο αποχώρησης του νησιού πρωταγωνιστές είναι οι υποψήφιοι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιους επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να στηρίξει με την ψήφο του; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες στην πρώτη αποχώρηση και ποια ζητήματα φέρνουν στην επιφάνεια οι συζητήσεις στο Συμβούλιο;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Αυτός ήταν και ο πρώτος παίκτης που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για να είναι υποψήφιος και φαίνεται πως η παρουσία του στο Survivor All Star θα είναι βραχύβια. Μένει να δούμε αν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα επιβεβαιώσει την πληροφορία…

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Κατσούλης έδωσε κρυφά φαγητό στην Μαριαλένα

Αυτός είναι ο παίκτης που αναμένεται να μπει στο Survivor All Star

Survivor All Star Spoiler: Οι νικητές του επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί