MEDIA

Survivor All Star: Στους Διάσημους η ασυλία έπειτα από ένα φοβερό ντέρμπι

Survivor All Star: Στους Διάσημους η ασυλία έπειτα από ένα φοβερό ντέρμπι

Survivor All Star: Με 10-9 οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν και αυτή την ασυλία - Απίστευτες βολές από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στο τέλος

Ακόμα μια συγκλονιστική μάχη έδωσαν Διάσημοι και Μαχητές για να κατακτήσουν την ασυλία στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν ξανά στο τέλος ήταν οι παίκτες των Κόκκινων.

Σε ένα αγώνισμα για γερά «νεύρα», με πολλές εναλλαγές στο σκορ, η νίκη κρίθηκε στο flag race. Ενώ λοιπόν οι δυο ομάδες βρίσκονταν ισόπαλες στο 9-9, στην αφετηρία για το τελευταίο run βρέθηκαν οι Σταουρούλα Χρυσαειδή και Σάκης Κατσούλης για τους κόκκινους και από την άλλη πλευρά οι Ηλίας Μπόγδανος και Στέλλα Ανδρεάδου για τους Μπλε.

Οι γυναίκες ήταν αυτές που κλήθηκαν να ρίξουν τις βολές στο τέλος με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να κάνει το απόλυτο 3/3 και να χαρίσει το 10ο πόντο στην ομάδα της, την ασυλία αλλά και ένα πιάτο μουσακά.

Όλοι οι παίκτες φάνηκε πως το έζησαν έντονα το παιχνίδι όπως ο Τάκης Καραγκούνιας που πανηγύρισε πολύ έξαλλα τη νίκη του αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που από την αγωνία της δεν μπορούσε να παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα

Oι Μπλε πρέπει να αποφασίσουν για άλλη μια φορά ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος

Τις περισσότερες ψήφους σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές θα τις λάβει ο Κρις Σταμούλης κι έτσι θα είναι και για αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Έβαλε τις φωνές ο Τάκης σε Μπόγδανο και Γκότση - «Κουβαλάω ξύλα κι εσείς κάθεστε»

Έντονα παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες των Μπλε πως δεν κάνουν δουλειές στην καλύβα, εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάκης είπε ότι «δεν γίνεται να κουβαλάω εγώ ξύλα και οι άλλοι να κάθονται» αναφερόμενος όπως εξήγησε στη συνέχεια στον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση.

Εκείνοι ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του Τάκη και του απάντησαν πως πάντα βοηθούν όταν υπάρχει ανάγκη στην καλύβα.

«Άμα μου λεγες να βοηθήσω δεν θα ερχομουν;» λέει ο Μπόγδανος με τον Τάκη να επιμένει πως μάζευε ξύλα μόνος του. Οι τόνοι ανέβηκαν αλλά οι παίκτες τα βρήκαν μετά από λίγο με τον Τάκη Καραγκούνια να ζητά συγγνώμη.

Πάντως είναι προφανές ότι το κλίμα έχει «χαλάσει» στη μπλε καλύβα κι ενώ οι Μαχητές μετρούν 5 σερί ήττες στα αγωνίσματα.

Survivor All Star: Ανησυχούν οι Μπλε για τη Μελίνα - «Έχει απομονωθεί και είναι απότομη»

Προβληματισμός επικρατεί στη Μπλε ομάδα καθώς η Μελίνα Μεταξά όπως λένε οι συμπαίκτες της δείχνει να έχει απομακρυνθεί πολύ από όλους.

«Έχει μια τάση απομόνωσης τον τελευταίο καιρό… απομονώνεται πολύ. Έχω κάνει προσπάθεια να την προσεγγίσω αλλά είναι παγωμένη και απότομη. Νιώθω ότι μέσα της σιγοβράζει ένας θυμός και ένα παράπονο που δεν εξωτερικεύεται», δήλωσε στην κάμερα ο Ηλίας Γκότσης.

Συζητώντας το ίδιο θέμα με άλλους συμπαίκτες του ο Ηλίας Μπόγδανος ακούγεται να λέει για την Μελίνα ότι «όταν κάναμε τον απολογισμό όλη η ομάδα μαζί», έφυγε.

«Σίγουρα δεν την λες πρωταγωνιστή της ομάδας. Ούτε στην καλύβα συμμετέχει σε δουλειές, ούτε σε συζητήσεις είναι παρούσα. Είναι άφαντη. Περιμένω να δω πότε θα ενταχθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μαχητών.

Από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου είπε ότι και η ίδια έχει παρατηρήσει μια περίεργη συμπεριφορά από τη Μελίνα και επιθυμεί να της μιλήσει.

Tάκης για Αναγνωστόπουλο: «Μας συνδέουν πράγματα εκτός παιχνιδιού»

Μπορεί άπαντες οι παίκτες του Survivor All Star να έμειναν έκπληκτοι όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο εκείνος που φάνηκε να στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Μάλιστα ο παίκτης των Μαχητών δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στο συμβούλιο του νησιού προκαλώντας, αίσθηση με την έντονη αντίδρασή του.

Λίγο πριν το αγώνισμα της Κυριακής ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό να περιγράψει πως νιώθει για τον πρώην συμπαίκτη του. «Μας συνδέουν κάποιες καταστάσεις εκτός Σαρβάιβορ... είναι φίλος μου είμαι φίλος του
Εδώ πέρα βρεθήκαμε μαζί και είχαμε την τύχη να είμαστε στην ίδια ομάδα, είχα ένα αποκούμπι να μιλάω με έναν άνθρωπο που ταιριάζουν τα χνώτα μας, η ιδιοσυγκρασία μας και να τα χώνει ο ένας στον άλλον ώρες ώρες», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης,

Κατέληξε λέγοντας ότι έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που έφυγε και θα τον ήθελε στην ομάδα παρότι δεν είχε βρει αγωνιστικά τον εαυτό του, όπως ανέφερε, λόγω ενός τραυματισμού.

Σταυρούλα για Αναγνωστόπουλο: «Άμα δε συντηρείσαι με λίγη γυμναστική... »

Δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν οι παίκτες του Survivor All Star ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είναι λογικό το θέμα συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των μελών των δύο ομάδων. Χαρακτηριστική είναι μια συζήτηση στην «κόκκινη» μεταξύ της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Μάριου - Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Δεν το περίμεναν σχεδόν όλοι αυτό το δεδομένο, οκέι συμβαίνει. Δεν απέδωσε αγωνιστικά καθόλου», είπε ο Μάριος για τον «πειρατή».

«Νομίζω ότι και ο κόσμος τον έβλεπε αλλιώς το ΄17 που ήταν καλός παίκτης και τον περίμενες αντάξιο», σχολίασε η Σταυρούλα.

«Έχουν περάσει και έξι χρόνια», της είπε ο Μάριος με τη Σταυρούλα να απαντά ότι
«Εννοείται και άμα δεν συντηρείσαι με λίγη γυμναστική ή οτιδήποτε...»

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους Μπλε είπε ότι οι παίκτες του '17 τα έχουν βρει... σκούρα στο Survivor All Star. «Η χρονιά η φετινή είναι απρόβλεπτη. Η Ευρυδίκη ήταν η δεύτερη αποχώρηση... ο Κώστας η τέταρτη αποχώρηση. Δεν μας έχει πάει καλά εμάς του 17».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι ο Κώστας έπεσε σε μια παγίδα που μπορεί να είχε στήσει ίδιος με την υποομάδα του για να τον ψηφίσουν και να αποχωρήσει ο Κρις.

Σχετικές ειδήσεις

Έτσι θα «πλασάρουν» την επιστροφή Δαλάκα-Ασημίνας στο Survivor

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία