MEDIA

Τηλεθέαση: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της βραδινής ζώνης

Τηλεθέαση: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της βραδινής ζώνης

Η μάχη της τηλεθέασης συνεχίζεται αλλά δεν είναι όλοι νικητές.

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και, πλέον, οι τηλεθεατές έχουν επιλέξει τα προγράμματα που τους συντροφεύουν στη βραδινή ζώνη. Οι παραγωγές μυθοπλασίας «σκαρφαλώνουν» ψηλά στους πίνακες της Nielsen, την ίδια στιγμή που το «Survivor All Star» κρατά ένα μεγάλο και σταθερό μερίδιο κοινού.

Χθες, λοιπόν, ημέρα Δευτέρα, σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο «Σασμός» του ALPHA έκανε 24,9% στο σύνολο και 23,7% στους τηλεθεατές 18-54. Η σειρά του σταθμού είναι ξεκάθαρα πρωταγωνίστρια στην prime time, γεγονός που οδηγεί τα στελέχη στο να δώσουν πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά.

Μεγάλα ποσοστά σημειώνει και το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, αγγίζοντας το 21,8% στο σύνολο και το 15,4% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που παίρνει το lead in και κρατά παρέα στο κοινό μέχρι τις 12.00, έκανε 20,1% και 14,5% αντίστοιχα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ποσοστά τηλεθέασης των ριάλιτι. Το «Survivor All Star» άγγιξε το 19,1% του συνόλου και το 20% του δυναμικού κοινού. Το «MasterChef» του STAR περιορίστηκε στο 10,5% στο σύνολο και στο 13,9% στο δυναμικό κοινό. Το πρότζεκτ μαγειρικής δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει το κοινό όπως τις προηγούμενες χρονιές, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι η συνέχεια θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Στη βραδινή ζώνη, στις 22.00, η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» έκανε 4,4% σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Το σίριαλ του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;», στις 21.00, αρκέστηκε στο 7,1% στο σύνολο και στο 8,8% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στη ζώνη των 20.00, «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ALPHA σημείωσε 22,9% στο σύνολο και 21,7% στους τηλεθεατές 18-54. Οι «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 έκαναν 16,2% στο σύνολο και 20,1% στο δυναμικό κοινό. «Η δική μας οικογένεια» στο OPEN, αντίστοιχα, έκανε 4,4% στο σύνολο και 2,9% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Ποιες ενημερωτικές εκπομπές κερδίζουν το κοινό – Τι γίνεται με τα δελτία

Τηλεθέαση: Οι εκπλήξεις στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη

Survivor All Star: Φέρνει πίσω τη χαμένη τηλεθέαση στον ΣΚΑΪ