MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: «Κλείδωσαν» οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ανατροπή με τον τρίτο παίκτη που βγαίνει στον «τάκο»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου είδαμε την Μπλε ομάδα να οδηγείται για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού και να αναγκάζεται να ψηφίσει έναν παίκτη για αποχώρηση.

Η Μελίνα Μεταξά όπως οι περισσότεροι θα περίμεναν ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της και μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο είναι θα περιμένουν να μάθουν την Πέμπτη ποιος θα αποχωρήσει τελικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει ασυλία

Σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ένας ακόμα δυνατός στίβος μάχης θα λάβει τόπο και θα φέρει ανατροπές. Όπως έχουμε πει εξάλλου η είσοδος των νέων παικτών έχει αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα και πλέον Μπλε και Κόκκινοι μάχονται «σώμα με σώμα» για την ασυλία, τα έπαθλα φαγητού και τα έπαθλα επικοινωνίας.

Οι Διάσημοι λοιπόν δεν θα χαρούν απόψε και πολύ καθώς οι Μαχητές σημειώνουν νέα νίκη και κάνουν το 1-2 για την εβδομάδα και οδηγούν την κόκκινη εβδομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor All Star Spoiler: Ο τρίτος και τέταρτος παίκτης προς αποχώρηση

Μετά την ήττα των Διασήμων στον στίβο μάχης οι ελπίδες ότι οι Μπλε δεν θα χάσουν παίκτη τους αυτή την εβδομάδα μεγαλώνουν. Από την άλλη οι Διάσημοι πρέπει να έρθουν στη δύσκολη θέση να αναδείξουν δύο ακόμα παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο οι κόκκινοι στέλνουν στον «τάκο» τον Γιώργο Κορομί, με τους λόγους σίγουρα να μην είναι καθόλου αγωνιστικοί.

Εκτός από τον «ψαρά» των Διασήμων, οι παίκτες ψηφίζουν την Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία και με τη βούλα θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το κοινό θα αποφασίσει εάν θέλει τον Κώστα Παπαδόπουλο, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κορομί ή την Αφροδίτη Σκαφίδα να μαζέψει βαλίτσες και να επιστρέψει Ελλάδα.