MEDIA

Survivor All Star Spoiler (27/2): Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Survivor All Star Spoiler (27/2): Ποια ομάδα κερδίζει – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star Spoiler (27/2): Νέα εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης με αυξημένες εντάσεις, σκληρές  κόντρες στους στίβους μάχης και μια τετράδα υποψηφίων που θα παλέψει για την παραμονή στο παιχνίδι.

Μια νέα «καινοτομία» έχει εισαχθεί τελευταία στο Survivor All Star, έτσι ώστε να αυξηθεί η ένταση και η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή δεν είναι άλλη από κάποια κοινά σημεία και «περάσματα» στους στίβους μάχης, που αναγκάζουν τους παίκτες να κοντραριστούν σκληρά, να παλέψουν σώμα με σώμα και έτσι να αυξηθεί η μεταξύ τους ένταση. Μετά από κάποια περιστατικά στα τελευταία αγωνίσματα, «Διάσημοι» και «Μαχητές» είναι στην… τσίτα και κάθε αγώνισμα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει εκρήξεις.

Κι αν ο καυγάς στο επεισόδιο της Κυριακής αποφεύχθηκε δεν θα συμβεί το ίδιο στο επεισόδιο που θα δούμε στους δέκτες μας την Καθαρά Δευτέρα. Μια αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη μετά από ένα run θα φέρει εντάσεις στο Survivor All Star. Από το trailer έχουμε δει τον Νικόλα Αγόρου να αντιδρά και τους δύο παίκτες να έρχονται επικίνδυνα κοντά, ενώ και στο Συμβούλιο του Νησιού υπήρξε δυνατή κόντρα του Μπάρτζη με τη Στέλλα. Τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε… δει τίποτα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Σύμφωνα με τα spoilers για το Survivor All Star, λοιπόν, τη δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας θα κερδίσουν οι κόκκινοι και έτσι θα στείλουν τους μπλε στην κάλπη. Από αυτή, αναμένεται να προκύψει το όνομα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ο παίκτης των «Μαχητών», πάντως, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος από την ομάδα του σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο.

Στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας, οι μπλε αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες και έτσι οι κόκκινοι θα πρέπει να αναδείξουν άλλους δύο υποψήφιους, πέραν της Χριστίνας Κεφαλά. Αυτές, διότι θα πρόκειται για γυναίκες παίκτριες της ομάδας, θα είναι η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Όσο για το ποιος θα αποχωρήσει από τους τέσσερις; Αν και είναι αρκετά νωρίς, φαίνεται πως Κεφαλά και Κωνσταντινίδης θα κονταροχτυπηθούν καθώς δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλο fan base και αυτό δεν τους ευνοεί στην ψηφοφορία για την παραμονή στο Survivor All Star.