MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Η αποχώρηση από το καστ, ο ρόλος του Ντάνου και τα spoilers-φωτιά

Η Γη της Ελιάς: Η αποχώρηση από το καστ, ο ρόλος του Ντάνου και τα spoilers-φωτιά

Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα συνεχίσει να απασχολεί τους φανατικούς τηλεθεατές.

Είναι από τις σειρές που ήδη έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά. «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο τελευταίων σεζόν, θα συνεχιστεί με πολλές αλλαγές και ανατροπές.

Όπως είναι αναμενόμενο, θα δούμε νέους ηθοποιούς να εισβάλλουν και κάποιους να αποχωρούν. Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο οποίος υποδύεται τον Λεωνίδα, παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν θα βρίσκεται του χρόνου.

«Στη “Γη της ελιάς” για μένα είναι η τελευταία σεζόν. Τελειώνω φέτος και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για προσωπικούς μου λόγους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Τα γυρίσματα γίνονται και στη Μάνη και στην Αθήνα αλλά πηγαίνουμε πολύ και στην Κύπρο», είπε.

Την ίδια στιγμή, έχει γίνει γνωστό ότι θα μπει στο καστ ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ντάνος θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ που θα έρθει στην Αρεόπολη για να ερευνήσει τον θάνατο του Κίμωνα και, πιθανότατα, θα ξεσκεπάσει τον Δημοσθένη.

Τα spoilers που ανάβουν φωτιές

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε μεγάλες ανατροπές. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MEGA, ο Μάνος πέφτει θύμα απαγωγής σοκάροντας τόσο τη Μαρίνα όσο και τον Ισίδωρο.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης -αφού ανακαλύπτει πως η Μαρία κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα- μπουκάρει σπίτι της και προσπαθεί να της κλείσει μια και καλή το στόμα.

Στο αποψινό επεισόδιο, πάντως, θα δούμε την Αθηνά να προσπαθεί να πείσει τη Μαργαρίτα να επέμβει πιο άμεσα και δραστικά στο θέμα του Αλέξη, όμως εκείνη δεν θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα. Η Ειρήνη δίνει κατάθεση στο Τμήμα, αλλά δεν πτοείται από την πίεση του Κουράκου κι εκείνος, ελλείψει στοιχείων, αναγκάζεται να την αφήσει ελεύθερη. Η Αρετή πηγαίνει στην ταβέρνα με τον Ανδρέα κι εκεί πέφτει πάνω στη Βασιλική και τον Φίλιππο. Ο Κωνσταντίνος δίνει τελεσίγραφο στον Δημοσθένη σχετικά με τη συνεργασία τους και αυτός, για πρώτη φορά, υπόσχεται να τον απαλλάξει.