MEDIA

Ποιες σειρές θα δούμε απόψε – Τι γίνεται με Just The 2 Of Us και το Survivor

Ποιες σειρές θα δούμε απόψε – Τι γίνεται με Just The 2 Of Us και το Survivor

Τα κανάλια συνεχίζουν να διαμορφώνουν ειδικά τα προγράμματά τους λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Το βράδυ της Τετάρτης, η ψυχαγωγία έδωσε τη θέση της στην ενημέρωση λόγω της έκτακτης επικαιρότητας. Από το πρωί της Πέμπτης, τα στελέχη των καναλιών βρίσκονταν σε συνεχόμενες συσκέψεις για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν απόψε, Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κανονικά θα βγουν στον αέρα τόσο οι παραγωγές μυθοπλασίας του MEGA όσο και κάποιες του ALPHA. Έτσι, στις 21.00, μέσα από το μεγάλο κανάλι, θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Tην ίδια ώρα, στον ALPHA, οι φανατικοί τηλεθεατές του «Σασμού» δεν θα δουν συνταρακτικές εξελίξεις καθώς ούτε απόψε θα βγει στον αέρα. Στις 20.00, με διπλό επεισόδιο, θα δούμε τον «Παράδεισο των Κυριών». Στο σίριαλ, τα σχέδια του Ντίνου και της Μιράντας ανατρέπονται για ακόμα μία φορά εξαιτίας της Λιζέτας. Μια μεγάλη αποκάλυψη συγκλονίζει τη Ζηνοβία και η Ολγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη τον αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια. Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη της και η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορο, ενώ ο Άγης προχωράει το σχέδιό του.

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, στις 21.00, θα βγει στον αέρα το «Survivor All Star». Το κοινό θα παρακολουθήσει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ έκτακτα θα βγει και αύριο επεισόδιο για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Θα βγει το «Just the 2 of us» το Σάββατο;

Όπως γνωστοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου, κολλητή φίλη του Νίκου Κοκλώνη, το «Just the 2 of us» δεν θα βγει το Σάββατο στον αέρα του ALPHA. «Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τόσο άδικα και τόσο σκληρά τις ζωές συνανθρώπων μας, ανάμεσά τους τόσα νέα παιδιά που ξεκινούσαν με όνειρα τη ζωής τους, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει», έγραψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συντετριμμένη η ομάδα του Πρωινού

Ανθή Βούλγαρη: «Λύγισε» στον αέρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Τηλεθέαση - Τέμπη: Ποιες εκπομπές προτίμησε το κοινό για την ενημέρωσή του