MEDIA

Πώς θα κινηθούν τα κανάλια - Από την πρωινή ζώνη στο Survivor και τον Σασμό

Πώς θα κινηθούν τα κανάλια - Από την πρωινή ζώνη στο Survivor και τον Σασμό

Οι ιθύνοντες των σταθμών συνεχίζουν να τροποποιούν τα προγράμματά τους

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει μετατρέψει την ενημέρωση σε τηλεοπτική πρωταγωνίστρια. Για μία ακόμη ημέρα, σήμερα Παρασκευή, τα στελέχη των καναλιών διαμορφώνουν ειδικά το πρόγραμμά τους.

Έτσι, στον ALPHA, το «Happy Day» και η «Super Κατερίνα» θα προβληθούν κανονικά με θεματολογία ενημέρωσης, ενώ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 13.00 και οι εξελίξεις θα συνεχιστούν με το «Tlive». Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το τηλεπαιχνίδι «Deal», δεν θα μεταδοθούν. Στη βραδινή ζώνη και μέχρι αυτή τη στιγμή, θα προβληθούν οι παραγωγές μυθοπλασίας «Ο Παράδεισος των Κυριών», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».

Στο MEGA, η ενημέρωση ξεκινά από τις 05.00 με το μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα Mega» και θα διαρκέσει μέχρι τις 10.30 όπου τη σκυτάλη θα πάρει η Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα». Στις 12.45 θα ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων για να πάρει τα σκήπτρα το «Live News» στις 15.50. Οι εκπομπές «Πάμε Δανάη» και «Ελένη» δεν θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό. Στις 21.00 θα βγει στον αέρα νέο επεισόδιο από το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» και στις 23.20 θα προβληθεί το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην βγάλει στον αέρα ούτε σήμερα το «Πρωινό Μας» και το «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Από τις 05.00 θα υπάρχουν ενημερωτικές εκπομπές, όπως «Πρώτη εικόνα», «Σήμερα», «Αταίριαστοι». Στην prime time, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα βγει το επεισόδιο του «Survivor All Star» με το έπαθλο επικοινωνίας.

Στον ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις, ενώ στο STAR δεν θα βγει και πάλι η εκπομπή «Breakfast@STAR» με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου. Το βράδυ έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef».

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν, καθώς οι ιθύνοντες καλούνται να συμβαδίζουν με την επικαιρότητα και να διαμορφώνουν ανάλογα το πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

«Καμπάνα» σε ΑΝΤ1 και Γιώργο Λιάγκα από το ΕΣΡ – Βαρύ το πρόστιμο

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει η εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο»

Γράφτηκε για εκείνη αλλά είπε «όχι»: Αυτή η ηθοποιός απέρριψε τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη