MEDIA

Survivor All Star Spoiler (4/3): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και ποιος αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler (4/3): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και ποιος αποχωρεί
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Νέο αγώνισμα επάθλου στο ριάλιτι επιβίωσης και Συμβούλιο αποχώρησης στο αποψινό (4/3) επεισόδιο.

Εκτάκτως θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου (4/3) επεισόδιο του Survivor All Star από τον ΣΚΑΪ. Η αναβολή της προβολής του The Voice, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, φέρνει στις οθόνες μας το ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, θα προβληθεί το επεισόδιο με το έπαθλο φαγητού αλλά και την αποχώρηση από το παιχνίδι.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, βέβαια, δεν έχουν πληροφορηθεί τι έχει συμβεί στη χώρα και στον μικρόκοσμο του Survivor All Star συνεχίζουν να τσακώνονται καθημερινά για όσα τους απασχολούν. Οι καυγάδες δεν περιορίζονται πλέον ανάμεσα σε παίκτες αντιπάλων ομάδων αλλά έχουν αρχίσει και στο εσωτερικών «Διάσημων» και «Μαχητών». Ειδικότερα στην κόκκινη ομάδα, έχουν βγει για τα… καλά τα μαχαίρια με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη Σχίζα να επιτίθενται στον Στέλιο Χανταμπάκη, τον οποίο ωστόσο στηρίζει ο Σάκης Κατσούλης.

Φαίνεται πως αυτή η «φαγωμάρα» κάνει κακό στο αγωνιστικό σκέλος στους «κόκκινους», καθώς η ομάδα των «μπλε» έχει πάρει τα επάνω της και κερδίζει διαρκώς. Έτσι, μετά το αγώνισμα επικοινωνίας οι ομάδα των «Μαχητών» θα πάρει τη νίκη και στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού που θα δούμε απόψε.

Μετά από το αγώνισμα, όμως, θα υπάρξει η αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Κεφαλά και η Ελένη Χαμπέρη. Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι η Χριστίνα Κεφαλά. Η αλήθεια είναι πως η Κεφαλά, που μπήκε αργότερα στο παιχνίδι, δεν είχε την ίδια απόδοση με την πρώτη της συμμετοχή στο Survivor κι αυτό ήταν, άλλωστε, μια από τις αιτίες που την έφεραν στον «τάκο». Φαίνεται πως δεν έπεισε ούτε το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.