MEDIA

Survivor All Star: Δάκρυα για τους Μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας - Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασαν τη στάση που κρατά στο παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά και την στρατηγική του, προκειμένου να ενημερώνεται για την πρόθεση ψήφου των συμπαικτών του.

«Ο Τάκης έρχεται και μου λέει όταν κερδίσαμε τις προάλλες: “Εσύ θα πας πάρα πολύ μακριά γιατί είσαι λαϊκό παιδί και είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά”. Δεν το ήξερε από πριν, τώρα το κατάλαβε», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε όσα είπε η Μελίνα λέγοντας: «Είχε πει ο Τάκης: “Μην ψηφίσετε Βασάλο, ψηφίστε Μελίνα”. Και σε εμένα είχε έρθει, αλλά να σου πω κάτι, τον Τάκη δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Θυμάσαι τι γινόταν; Σε κάθε συμβούλιο, πιάνει όλους τους παίκτες να ξέρει τι θα ψηφίσουν. Σήμερα μου λέει: “Δεν πιστεύω να ψηφίσουν εμένα… δεν πιστεύω να ψηφιστώ εγώ”».

Συγκινημένοι οι παίκτες με το έπαθλο

Συγκίνηση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor All Star λίγο πριν το άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας. Το έπαθλο είναι σημαντικό για τους παίκτες και των δύο ομάδων. Σκεπτόμενοι ότι μπορεί να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ μιλούσαν με τον Γιώργο Λιανό.

Φορτισμένος συναισθηματικά ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εξήγησε πόσο θέλει να ακούσει την κόρη του. Ο παίκτης των Μπλε αγκάλιασε τον αντίπαλό του, Στέλιο Χανταμπάκη, σε ένδειξη «κατανόησης μεταξύ πατεράδων».

Μιλώντας στη συνέχεια, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Γιώργο ήδη μου λείπει, κάθε λεπτό και κάθε ώρα. Όποτε δεν την έχω, μου λείπει. Εύχομαι να τη δω σε μια φωτογραφία, να δω ότι είναι καλά και να ακούσω ένα μήνυμα».

«Μου έχει λείψει να μου λέει "μπαμπακούλη πάμε για προπόνηση, πάμε για ιππασία". Να με κοροϊδεύει σε κάποια παιχνίδια που παίζουμε μαζί. Αλλά πάνω από όλα μου έχει λείψει αυτό το "μπαμπακούλη" της», συμπλήρωσε ο παίκτης των Μπλε και ξέσπασε σε κλάματα.

Κλάματα και από τη Σταυρούλα για το μήνυμα του πατέρα της. Η παίκτρια αποκάλυψε ότι πέρυσι δεν άκουσε αυτό το μήνυμα.

Νίκη για τους Μπλε

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν την επικοινωνία.

Τελικά, η ομάδα που επικράτησε ήταν η μπλε με σκορ 10-8

Η ήττα ενόχλησε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Η μεγάλη στιγμή για τους Μαχητές έφτασε. Οι παίκτες της μπλε ομάδας είδαν με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια φωτογραφίες και μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο παίκτης που αποχωρεί

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η Τζο είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα.