MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Το φαβορί για την επόμενη αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Το φαβορί για την επόμενη αποχώρηση
instagram

Οι ομάδες πλέον έχουν κάνει ξεκάθαρο ποιους θέλουν μέσα και ποιους θέλουν να διώξουν. Το κοινό από την άλλη έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του απέναντι στους υποψηφίους... Και κάπως έτσι ίσως και να ξέρουμε ποιος είναι εκείνος που θα αποχωρήσει την Πέμπτη 23 Μαρτίου από το Survivor All Star

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Τζο Μαριδάκη, είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor All Star. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, έφυγε από το συμβούλιο με καλή διάθεση και χαμόγελο.

Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ποιους παίκτες θέλουν και ποιους δεν θέλουν καθώς οι υποψήφιοι συνήθως είναι οι γνωστοί...

Από την ομάδα των Κόκκινων ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου είναι οι παίκτες που βρίσκονται στον τάκο ενώ από την ομάδα των Μαχητών ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μελίνα Μεταξά δεν θα εντυπωσιαστούν αν ακούσουν το όνομά τους.

Ωστόσο και οι Μπλε και οι Κόκκινοι συνεχίζουν να παλεύουν στους στίβους μάχης με τους μεν να δίνουν πλέον περισσότερα στα αγωνίσματα και τους δε να επιδιώκουν αρκετό ριάλιτι, αλλά παράλληλα να καταφέρνουν και κάποιες νίκες.

Άραγε ποιοι θα βρεθούν στον... τάκο την εβδομάδα που μας έρχεται; Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την επόμενη Πέμπτη;

Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους και έτσι φαίνεται ότι για τον Πάνο Κωνσταντινίδη θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει την επόμενη αποχώρηση. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι σε περίπτωση που η ομάδα του χάσει οι συμπαίκτες του θα τον ψηφίσουν και δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί το τηλεοπτικό κοινό του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες εκτιμήσεις και με βάση τα στατιστικά των παικτών, ο Πάνος Κωνσταντινίδης δεν θα μπορέσει να προσπεράσει σε ψήφους ούτε την Ελευθερίου, ούτε τον Μαρτίκα, αλλά ούτε Ασημακόπουλο, Βασάλο, Καραγκούνια και Μεταξά.