MEDIA

Survivor All Star -Spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία -Ποιος είναι ο 5ος υποψήφιος

Survivor All Star -Spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία -Ποιος είναι ο 5ος υποψήφιος

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε, 21/3, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor All Star, με «Κόκκινους» και «Μπλε» να έρχονται αντιμέτωποι διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Το Survivor All Star είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι των ανατροπών. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αντί για τέσσερις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση θα έχουμε πέντε καθώς χθες είδαμε να υπάρχει ισοβαθμία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Το βράδυ της Δευτέρας, Κόκκινοι και Μπλε αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία, προκειμένου να μην βρεθούν στον τάκο και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους. Για ακόμα μια μέρα όμως τα πράγματα ήταν σκούρα για τους Μαχητές… οι οποίοι δεν κατάφεραν να φέρουν τη νίκη και έτσι οδηγήθηκαν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Η ανατροπή ήρθε λοιπόν στη ψηφοφορία όπου προέκυψε ισοψηφία μεταξύ των παικτών και έτσι στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο αλλά τρεις υποψήφιοι. Νικολέττα Μαυρίδη, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κόρομι βρίσκονται στον τάκο.

Δυστυχώς οι Κόκκινοι δεν καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να φέρουν νίκη και έτσι χάνουν από τους Μπλε και οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον τελευταίο παίκτη προς αποχώρηση. Οι ομάδα των Διασήμων βγάζει υποψίο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Με σχόλια και αντιδράσεις για το Συμβούλιο του Νησιού που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (19/3) ξεκίνησε το Survivor All Star της Δευτέρας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε έντονα και καυστικά το ενδιαφέρον του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο Μαρτίκας στο Survivor.

«Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας στα βέλη του για τον Τάκη στο Survivor.

Δικαιωμένη νιώθει η Νικολέτα

Η Νικολέτα ανέφερε το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για τα ματσαρίσματα και ότι ο πραγματικός λόγος που επέλεξαν την Ελευθερίου ήταν, πως είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από αυτή.

«Έκλεισε αρκετά στόματα ο Μπάρτζης, με αυτά που είπε στους μπλέ για τα ματσαρίσματα και ότι εγώ δεν είμαι όσο αδύναμη είναι η Ελευθερίου», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Nίκη για τους Κόκκινους

Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία το βράδυ της Δευτέρας ήταν η Κόκκινη.

Ο Τάκης πάτησε τον Νίκο

Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν αντίπαλοι στον αποψινό στίβο μάχης με τον παίκτης της κόκκινης ομάδας να παίρνει τη νίκη και ο παίκτης της μπλε να μην μπορεί να το πιστέψει.

Η αντίδραση ωστόσο ήρθε από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ενώ πανηγύριζε τη νίκη του Μαρτίκα «έφαγε» μια γονατιά από τον Καραγκούνια.

Ο Μπάρτζης πίστεψε ότι ο παίκτης των Μπλε το έκανε επίτηδες όταν όμως έγινε αντιληπτό από την ομάδα του και του ζήτησαν τον λόγο εκείνος είπε πως έγινε κατά λάθος.

Την αλήθεια όμως την γνωρίζει μόνο ο Τάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Τάκης στον «τάκο» - Τεράστια έκπληξη με τους υποψηφίους το βράδυ της Τρίτης

Survivor All Star: Τον έβγαλαν υποψήφιο και ξεκίνησε τις επιθέσεις

Survivor All Star: Πάτησε τον Μπάρτζη ο Τάκης Καραγκούνιας - «Δεν σε είδα ρε Νίκο!»