MEDIA

Σασμός: Η σκηνή που «λύγισε» το Twitter

Σασμός

Η στιγμή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Σασμός» και έκανε τους χρήστες του Twitter να αρχίσουν τα σχόλια, ήταν όταν η Μαρίνα στάθηκε απέναντι από τον Φαρμάκη και τον απείλησε με όπλο.

Ο «Σασμός» στον Alpha καθήλωσε το βράδυ της Τρίτης, 21 Μαρτίου, το τηλεοπτικό κοινό. Η μετακόμιση του Τόλη έδωσε στον Ευθύμη την ευκαιρία που αναζητούσε και το άλλοθι που του έδωσε ο Βαγγέλης, έκανε τη Ντίνα να βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Η Αιμιλία, όπως είδαμε ακόμη στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» κλήθηκε να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η Νάντια αποκάλυψε στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna. Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορούσε να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ήλπιζε ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει, καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά άρχισε να θυμάται

Σασμός: Αυτή η σκηνή «λύγισε» το Twitter

Η στιγμή όμως που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Σασμός» και έκανε τους χρήστες του Twitter να αρχίσουν τα σχόλια, ήταν όταν η Μαρίνα στάθηκε απέναντι από τον Φαρμάκη και τον απείλησε με όπλο.

Μάλιστα, τον ρώτησε ευθέως αν ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον άντρα της στον γάμο τους.

Δείτε μερικά από τα tweets που ακολουθούν.