MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: «Επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι διαφορετική - Όλα για κάποιο λόγο γίνονται»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι διαφορετική - Όλα για κάποιο λόγο γίνονται»
Glomex

Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε είδε στον ύπνο της το φύλο του μωρού.

Για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πώς έμαθε πως είναι έγκυος και μοιράστηκε τα σχέδιά της για το μέλλον.

Η ίδια με τον σύντροφο της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά, περιμένει κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε, ήταν κάτι που δεν το περίμενε, ενώ είδε στον ύπνο της το φύλο του μωρού.

«Είμαι σε μία απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή – πιο σωστά – δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται», είπε η Μαλέσκου.

Για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, αποκάλυψε: «Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στον νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι.»

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση και το αν της λείπει η δουλειά απάντησε: «Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά.»

Τέλος, για το πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Δανιά είπε: «Δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!»