MEDIA

Survivor All Star: Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ατζούν - Τι συνέβη

Survivor All Star: Μπαίνει στο παιχνίδι ο Ατζούν - Τι συνέβη
O Ατζούν Ιλιτζαλί.
Glomex

Τι συνέβη και για ποιον λόγο θα πάει στο Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισε να επισκεφθεί το ελληνικό Survivor All Star.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει σε ρόλο παρουσιαστή στο παιχνίδι, όταν ο Γιώργος Λιανός πρέπει να λείψει. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης 22/3, θα δημοπρατηθούν φαγητά στους παίκτες, με κάποια χρήματα που θα τους δώσει ο Τούρκος παραγωγός.

Η λίστα των φαγητών

  • Ένας κουραμπιές
  • Χωριάτικη σαλάτα
  • Τυρόπιτα
  • Κέικ
  • Τηγανιτές πατάτες
  • Ιμάμ
  • Μπακλαβάς
  • Τορτελίνια
  • Κιμαδόπιτα
  • Πλιγούρι

Εκτός παιχνιδιού ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας

Το φετινό«Survivor All Star» φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει να απασχολεί τους φανατικούς του τηλεθεατές. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε δύο από τα πιο ηχηρά ονόματα του ριάλιτι επιβίωσης να μένουν εκτός παιχνιδιού.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν θα βρεθούν στο αγώνισμα της Πέμπτης. Δεν πρόκειται για οριστική αποχώρηση, όμως σίγουρα έχει συμβεί κάτι.

Όπως βλέπουμε, μάλιστα, στο αποψινό τρέιλερ, ο Τάκης τσακώνεται πάρα πολύ με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία. Tην ώρα που ο πρώτος κάνει προσωπική συνέντευξη με δημοσιογράφο της παραγωγής, φαίνεται η Εύη να περνά από εκεί κι εκείνος την κατηγορεί ότι ακούει κρυφά τα όσα λέει. Η σύγχυση συνεχίζεται και στην καλύβα, με τον Ηλία Γκότση να του επιτίθεται και τα αίματα να ανάβουν. Μάλιστα, ο Γιωρίκας Πιλίδης μπαίνει στη μέση προκειμένου να τους χωρίσει.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η κόντρα θα συνεχιστεί και μάλλον θα στοιχίσει στους δύο άντρες.

Ποιος κερδίζει απόψε στο «Survivor All Star»

Οι Διάσημοι περνούν δύσκολα τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετρούν ήττες και αρκετούς υποψήφιους προς αποχώρηση. Νικολέτα Μαυρίδη, Σπύρος Μαρτίκας, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κόρομι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια της ομάδας των Μαχητών.

Απόψε, ωστόσο, θα πάρουν τη ρεβάνς οι Κόκκινοι και θα κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτή η εξέλιξη θα βοηθήσει την ψυχολογία τους και το γεγονός ότι θα δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα τους κάνει χαρούμενους.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Σάλος στο Twitter με πλάνο που «έκοψε» η παραγωγή

Ατζούν Ιλίτζαλι: Η εντυπωσιακή σύντροφός του και οι φήμες που εξόργισαν τον παραγωγό

Survivor All Star - Spoiler 22/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας