MEDIA

Survivor All Star: Όλη η αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Όλη η αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Τα fake news που αφορούν στο ριάλιτι επιβίωσης πρωταγωνιστούν

Ο τηλεοπτικός πρωταγωνιστής του δεύτερου μισού της σεζόν είναι, χωρίς αμφιβολία, το «Survivor All Star». Τηλεθεατές και εκπομπές ασχολούνται non stop με τα όσα συμβαίνουν με το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ακούγονται ειδήσεις που δεν έχουν καμία υπόσταση για να δημιουργούν εντυπώσεις.

Η αλήθεια, μάλιστα, πολλές φορές, είναι διαφορετική από αυτή που βγαίνει προς τα έξω. Τελικά, λοιπόν, τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο;

1.​ Η συμφωνία Ατζούν Ιλιτζαλί και παικτών για το φαγητό και την επικοινωνία

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, πριν ακόμη ταξιδέψουν οι συμμετέχοντες στον Άγιο Δομίνικο, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είχε συναντήσει την dream team του All Star και τους είχε ρωτήσει ευθέως τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που κάποιος πιανόταν με φαγητό και κινητό τηλέφωνο. Η απάντηση όλων ήταν μία: αποβολή. Αυτό σημαίνει ότι όλοι γνώριζαν από την αρχή τους κανόνες και, μάλιστα, είχαν συμφωνήσει απόλυτα.

2.​ Το τελευταίο «καμπανάκι» από τον Ιλιτζαλί για τη συνέχεια του παιχνιδιού

«Τους φώναξε ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα, να τους βγάλει μια ομιλία και να τους πει “παιδιά έχουμε κάνει μία συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί… Εδώ κάνουμε ένα πρόγραμμα, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε, θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα, το ένα το άλλο...”, είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο παραγωγός θέλησε να συνετίσει τους συμμετέχοντες, καθώς δεν επιθυμεί ούτε άλλες αποβολές ούτε άλλα προβλήματα. Όσα έχουν γίνει, άλλωστε, έχουν ξεκινήσει από τους ίδιους τους Survivors και την παραβίαση των κανόνων.

3. ​Τι συμβαίνει με τη ρήτρα εχεμύθειας

Το εν λόγω θέμα έχει μεγάλες διαστάσεις. Από τη μία παίκτες που αποχωρούν με πικρία και ενοχλημένοι ρίχνουν ευθύνες στην παραγωγή, από την άλλη η απίστευτη εξωστρέφεια σε δηλώσεις για τα «εν οίκω» του παιχνιδιού σύμφωνα με τη δική τους οπτική. Ωστόσο, φαίνεται να ξεχνούν τη ρήτρα εχεμύθειας που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί αλλά δεν έχει συμβεί. Συγκεκριμένα, ένας από τους όρους του συμβολαίου των παικτών είναι ότι πρέπει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην μιλούν -όσο το παιχνίδι είναι σε ισχύ- για τα όσα συμβαίνουν εκεί. Αν ο όρος παραβιαστεί, η ρήτρα είναι δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Παρολα αυτά παραγωγή δεν την έχει ενεργοποιήσει ακόμα.

4.​ Οι παίκτες τρώνε πριν το αγώνισμα;

Στη δημοσιότητα έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο από το 2021, όπου οι παίκτες φαίνονται να τρώνε πριν τον αγώνα, και έχει προκαλέσει πανικό καθώς όλοι ισχυρίζονται ότι πεινούν. Η αλήθεια ήρθε από το στόμα της Νικόλ Μαυρίδη που ανέφερε στο «Πρωινό Μας»: «Όταν μας κρατάγανε στο πρόχειρα καταλύματα και δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε, μας έφερναν ρύζι με κοτόπουλο. Αυτό όμως τον Μάιο που το παιχνίδι είχε μόνο έναν μήνα για να τελειώσει. Είχαμε φτάσει προς το τέλος και από τη στιγμή που δε μπορούσαμε να μαγειρέψουμε… Αυτό συνέβαινε μετά τον αγώνα. Δεν είναι ότι μας έφερνε κάποιος local φαγητό. Αυτά δεν έχουν επιτραπεί ποτέ στο παιχνίδι. Στη χρονιά μας δεν είχαμε ζήσει τέτοια σκηνικά που βλέπουμε φέτος…. Όντως έχουν γίνει κάποια λάθη από παίκτες στο φετινό παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι όντως κάποιοι προσπαθούν να διαβάλλουν το πρόγραμμα».Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός, νιώθοντας πως πρέπει να βάλει κάποια πράγματα μίλησε στο ραδιόφωνο, και ξεκαθάρισε: «Το δεύτερο θέμα στο οποίο θα ήθελα να σταθώ είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει παίκτες από το παιχνίδι του 2021 να τρώνε κάτω από μια τέντα. Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή -επειδή δεν τους γυρίσαμε στην παραλία να μαγειρέψουν- να τους προσφέρουμε φαγητό. Να δίνουμε στους παίκτες υδατάνθρακα και πρωτεΐνη. Είδα άλλη ερμηνεία από εκπομπή και αυτό με στενοχώρησε πάρα πολύ».

Το «Survivor» πουλάει η αλήθεια είναι. Και όσο πουλάει τόσο θα έχουν όλοι άποψη για τα πάντα. Ακόμα και οι επικριτές του κερδίζουν από αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star - Δημήτρης Μακαλιάς: «Με έφτασε στα όριά μου ο Σπύρος Μαρτίκας, είναι ντροπή»

Ατζούν: Ο Mr Survivor αγοράζει κι άλλη ευρωπαϊκή ομάδα μετά τη Χαλ

Survivor All Star: Η ατάκα για τις ψηφοφορίες που βάζει φωτιές - Τι συμβαίνει με την Ελευθερία