MEDIA

Survivor All Star: Η ατάκα για τις ψηφοφορίες που βάζει φωτιές - Τι συμβαίνει με την Ελευθερία

Survivor All Star: Η ατάκα για τις ψηφοφορίες που βάζει φωτιές - Τι συμβαίνει με την Ελευθερία
Glomex

Survivor All Star: Άνω κάτω πάλι οι παίκτες και η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο. Οι σπόντες για το ποιοι παραμένουν στο παιχνίδι και οι γκρίνιες στο κανάλι.

Νέες φωτιές βάζει στο θέμα του ποιος μένει και ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, καθώς φαίνεται ότι η παραγωγή κρατάει στο Survivor All Star τους παίκτες που προσφέρουν ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σάκης Κατσούλης είπε στη Μαριαλένα να ζητήσει συγγνώμη από τον Νίκο Μπάρτζη γιατί θεωρείται φαβορί. Παράλληλα, ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στον Βασάλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, ενισχύοντας αυτά που καταγγέλλουν εδώ και καιρό ο Αναγνωστόπουλος και ο Τριαντάφυλλος.

Όπως αναφέρεται ο Βασάλος και η Ελευθερίου σίγουρα δεν θα αποχωρούσαν καθώς «κάνουν ριάλιτι». Από την άλλη πλευρά, η παραγωγή προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Στο μεταξύ έχουν αρχίσει και οι γκρίνιες για τα νούμερα που σημειώνουν πτώση.

Ποιον «καίει» ο Γκότσης

Το τι συνέβη με το περιβόητο χαρτάκι εξήγησε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε, δεν ήταν εκείνος που το έχει γράψει, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του συμπαίκτη του.

«Ξεκινάμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, το οποίο δεν ζητούσε φαγητό, ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη. Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και γι’ αυτό όταν ρωτήθηκα, κοίταξα απέναντί μου, γιατί ήμασταν στον χώρο του συμβουλίου που ήταν μπροστά 60 άτομα. Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, εκείνος κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ. Οπότε, είπα ότι δεν γνωρίζω τίποτα κι αυτό ήταν η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο».

Μάλιστα, προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, ρίχνοντας τα βέλη του προς την παραγωγή, καθώς υπάρχουν κι άλλα άτομα μέσα στο παιχνίδι που έχουν παραβεί τον κανόνα του κινητού και της επικοινωνίας με την Ελλάδα.

«Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star», τόνισε.