MEDIA

Survivor - Χαμπέρη: Η ανάρτηση του συντρόφου της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor - Χαμπέρη: Η ανάρτηση του συντρόφου της μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

 Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί Ελένη Χαμπέρη

Το βράδυ της Πέμπτης, στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το επάθλου φαγητού.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-7. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους "Μαχητές".

Η αποχώρηση

Στο συμβούλιο αποχώρησης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και η Ελένη Χαμπέρη ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη 12η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη, λίγο πριν την αποχώρηση της δήλωσε πως «η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω».

Από την άλλη ομάδα, απαρηγόρητη στον άκοσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού ήταν η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Ελένης Χαμπέρη

Κατά την έξοδό της στο χθεσινοβραδινό 31/3 επεισόδιο δήλωσε πως είναι πάρα πολύ χαρούμενη που θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, στους φίλους της, στην οικογένειά της αλλά και στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου, ο οποίος την στήριζε πάρα πολύ μέσα από τα social media καθ' όλη την πορεία της και έδειχνε πόσο του λείπει.

Όπως φαίνεται ο Αλέξανδρος δεν έχανε επεισόδιο από το Survivor All Star και μάλιστα μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος παίκτης αποχωρεί, έσπευσε κι έκανε την δική του ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το χαμόγελό σου και το ήθος σου τα λέει όλα, καλή επιστροφή my angel».