MEDIA

MasterChef: Η σουπιά τον έστειλε... σπίτι του - Επεισοδιακή αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής

MasterChef: Η σουπιά τον έστειλε... σπίτι του - Επεισοδιακή αποχώρηση από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Glomex

MasterChef: Η δοκιμασία της Παρασκευής ήταν η πιο δύσκολη όπως φάνηκε, ενώ υποψήφιοια ήταν οι Κωνσταντίνος Κόκκοτας και ος Τράκας και ο Παύλος Λούλης. 

Βραδιά αποχώρησης ήταν η αποψινή στο Master Chef μετά την ομαδική δοκιμασία που έφερε τους κόκκινους αντιμέτωπους με την διαδικασία της ψηφοφορίας, καθώς ήταν οι μεγάλοι ηττημένοι με 90 βαθμούς έναντι 118 των μπλε.

Έτσι, οι κόκκινοι «κάρφωσαν» τους συμπαίκτες τους που θεώρησαν ότι έπρεπε να στείλουν στον τάκο.

Η δοκιμασία της Παρασκευής ήταν η πιο δύσκολη όπως φάνηκε, ενώ ο παίκτης που αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του Master Chef ήταν ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας.

Η νικήτρια ομάδα έδωσε ασυλία στον Moto Moto ο οποίος θα ήταν σίγουρα υποψήφιος, ενώ ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας ζήτησε να βγει υποψήφιος από μόνος του.

Η κόκκινη ομάδα διχάστηκε για τους υπόλοιπους υποψηφίους, αλλά τελικά μαζί με τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα υποψήφιοι ήταν ο Νίκος Τράκας και ο Παύλος Λούλης.

Το πιάτο της αποχώρησης

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον διακεκριμένο τεχνολόγο τροφίμων και chef Δημήτρη Κονταράτο ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αρκετά απαιτητικό, με πρωταγωνιστή τη σουπιά.

Δυστυχώς για έναν από τους τρεις παίκτες αυτό δεν πήγε καθόλου καλά, καθώς την ώρα της μαγειρικής ο Κωνσταντίνος είχε ένα σοβαρό ατύχημα, αφού η σουπιά του έπεσε από τον πάγκο με αποτέλεσμα ενώ είχε φτιάξει μόλις ένα από τα δύο πιάτα που είχαν ζητήσει οι κριτές με αποτέλεσμα ο παίκτης να ξεσπάει σε κλάματα.

Οι σεφ χωρίς να γνωρίζουν σε ποιον ανήκε το κάθε πιάτο ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι παίκτες, με τον Κωνσταντίνο Κοκκοτα να συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία και να παραδίδει την ποδιά του.


«Ό,τι έγινε, έγινε. Εγώ μάλλον μέχρι εδώ μπορούσα. Σημασία δεν έχει μόνο να το αγαπάς το MasterChef αλλά πρέπει να μπορείς και να αντέξεις. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω πως δεν είχα ούτε την ψυχολογία για να συνεχίσω ούτε και ήθελα να αλλάξω τον εαυτό μου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος με δάκρυα στα μάτια.