MEDIA

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει το απόλυτο spoiler για τη δεύτερη σεζόν

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει το απόλυτο spoiler για τη δεύτερη σεζόν

Ο Χριστόφος Παπακαλιάτης μιλά για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Maestro»

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Maestro», η οποία έχει εντυπωσιάσει το ελληνικό και παγκόσμιο κοινό.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επισκέφθηκε το νησί και μίλησε με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την επόμενη σεζόν. Τα γυρίσματα, όπως ανέφερε θα σταματήσουν το καλοκαίρι και το καστ θα επιστρέψει στους Παξούς από τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσουν τη σειρά.

«Γυρίζουμε τα 4 πρώτα επεισόδια. Κάποιες μέρες έχουμε διπλά συνέργεια για να προλάβουμε. Μέχρι τις 10 του μηνός πρέπει να φύγουμε από το νησί γιατί δεν έχει να μείνουμε», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στον δεύτερο κύκλο δεν είναι μεγάλες καθώς το βασικό concept μένει ίδιο, ωστόσο ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε τι θα προστεθεί στη σειρά.

«Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν, στην πραγματικότητα και στην ουσία όμως, την ώρα που γράφω, που σκηνοθετώ, που φτιάχνω, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Θα μπουν περισσότερα πρόσωπα, θα μπει ο άνθρωπος που έρχεται προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ανέφερε επίσης: «Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή. Αυτήν τη φορά έχω επιλέξει διαφορετική αφήγηση σεναριακά. Ο καθένας που μιλάει, λέει για την ιστορία του άλλου ήρωα οπότε δεν αφορά μόνο τον εαυτό του. Έχω περισσότερη αγωνία, ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα ματιά, σίγουρα υπάρχουν περισσότερες σκέψεις».