MEDIA

Πρωτομαγιά στην τηλεόραση με πολλή μυθοπλασία: Τι θα δούμε στις σειρές

Πρωτομαγιά στην τηλεόραση με πολλή μυθοπλασία: Τι θα δούμε στις σειρές

Τα κανάλια δεν βγαίνουν εκτός προγράμματος την Πρωτομαγιά κι έτσι θα δούμε τις αγαπημένες μας σειρές κανονικά

Πρωτομαγιά στη μικρή οθόνη δεν σημαίνει αλλαγή στον προγραμματισμό των καναλιών στη βραδινή ζώνη. Έτσι, οι αγαπημένες σειρές θα προβληθούν κανονικά με ανατρεπτικά επεισόδια που θα καθηλώσουν το κοινό.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA, 20.00

Ο θυμός του Χριστόφορου για την εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας της Ντέπυς τον οδηγεί σε πράξεις που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την Ολγα, την οποία θεωρεί υπεύθυνη γι’ αυτό που περνάει ο γιος του… Ο Αποστόλης, από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια, που τόσο καιρό υποψιαζόταν μόνο… Ο Ντίνος έρχεται σε δύσκολη θέση με μια απόφαση που πήρε σε σχέση με την Πολυξένη και το μαγαζί, χωρίς να συνεννοηθεί με τη Μιράντα. Η Μιράντα αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει εκείνη την κατάσταση, εντείνοντας την κόντρα που έχει με την Αμαλία. Μια καινούργια πληροφορία, όμως, θα την κλονίσει και θα της αλλάξει γνώμη. Τρεις επιστροφές στο σπίτι των Μπουραντάδων θα φέρουν χαρά και ελπίδα σε όλους, μια εξέλιξη όμως, που δεν την περιμένουν, θα τους κόψει και πάλι τα φτερά.

H Γη της Ελιάς, MEGA, 21.00

Ο Λυκούργος ζητά επίμονα να γνωρίσει τον δότη πριν γίνει η επέμβαση, αλλά ο γιατρός τού ξεκαθαρίζει πως εκείνος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος. Η Άννα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσει τον Ορέστη, όμως όλες πέφτουν στο κενό. Η Αθηνά προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντάει στο κινητό της. Έτσι, τρομοκρατημένη πως κάτι μπορεί να έχει συμβεί, πηγαίνει στο Σούνιο. Ο Δημοσθένης υποψιάζεται ότι ο Ορέστης είναι μυστικός αστυνόμος και δίνει εντολή να ψάξουν για το ποιόν του. Η Μυρτάλη πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο, κι εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία αγοράζει κρυφά μόνο το 10% από αυτές. Η Μαργαρίτα πείθει τη Θεοδώρα να δουλέψει για τους Βρεττάκους και παράλληλα να μετακομίσει στο σπίτι της. Η Ασπασία βλέπει τον Στάθη κατάκοπο από τη δουλειά και, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας, του αποκαλύπτει ότι η Ιουλία αγόρασε τα κτήματα του Δημοσθένη.

Σασμός, ALPHA, 21.00

Μετά τη μεγάλη σύλληψη, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του. Ο Αντώνης, με τη βοήθεια της Σοφίας, έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες. Ο Μαθιός, στην προσπάθειά του να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του, αναγκάζεται να δεχτεί μια πρόταση. Ο παπάς μοιράζεται κάτι που έμαθε με τη Μαρίνα, όμως δεν είναι μόνοι τους στην εκκλησία. Τη στιγμή που η Αργυρώ και η Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία κάποιου θα βάλει τέλος στο ευχάριστο κλίμα…

Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1, 22.00

Η είδηση ότι ο Κοσμάς είναι νεκρός, πέφτει σαν κεραυνός στο σπίτι της Άννας. Ο Δημήτρης καλεί τον Θοδωρή για εξηγήσεις, σχετικά με τα πλαστά βιβλιάρια και τις ταυτότητες. Θα αποκαλύψει ο Θοδωρής στον Δημήτρη την αλήθεια; Ή θα τον προλάβει η είδηση ότι βρέθηκε το πτώμα του Κοσμά; Πώς θα αντιδράσει όταν το μάθει; Η Αγγελική δέχεται απειλές. Ο Σταύρος ανησυχεί και θέλει να την προστατεύσει. Εκείνη, όμως, αρνείται πεισματικά. Μήπως έτσι βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της; Κι ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο του Κοσμά, ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να τους αποπροσανατολίσει.

Μαύρο Ρόδο, MEGA, 22.50

Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;