MEDIA

My Style Rocks: Αλλάζει ξανά ώρα - Η τηλεθέαση και τα σχέδια για την επόμενη χρονιά

My Style Rocks: Αλλάζει ξανά ώρα - Η τηλεθέαση και τα σχέδια για την επόμενη χρονιά

Το My Style Rocks είναι από τα πρότζεκτ που συνεχίζει να συζητιέται

Βγήκε στον αέρα το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς και έχει πάρει θέση στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Το «My Style Rocks» απασχολεί ιδιαίτερα, κυρίως λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στην ώρα μετάδοσής του. Αυτή τη φορά, το ριάλιτι μόδας θα μετακινηθεί στις 18.10 από τη Δευτέρα 8 Μαϊου.

Να σημειωθεί ότι, ενώ προβαλλόταν την ίδια ώρα, πριν το Πάσχα βρέθηκε να παίρνει το lead in από τον Νίκο Μουτσινά στις 17.00. Τώρα επιστρέφει στις παλιές συνήθειες κι έτσι το φορμάτ θα βγαίνει στον αέρα στις έξι, παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Happy Traveller».

Η Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχίσει να υποδέχεται στο πλατό διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το «My Style Rocks», θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

Η τηλεθέαση είναι, επίσης, ένα κομμάτι που έχει συζητηθεί πολύ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις, όμως όσο περνά ο καιρός αγγίζει και διψήφια ποσοστά μερικές ημέρες δείχνοντας ότι έχει δημιουργήσει ένα σταθερό κοινό.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για το μέλλον του «My Style Rocks», παραγωγής Ατζούν Ιλιτζαλί. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ και η εταιρεία θα αξιολογήσουν τα δεδομένα για να αποφασίσουν αν υπάρχει νόημα και λόγος το εν λόγω πρότζεκτ να πάρει θέση στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς.

Οι νέες αφίξεις προσώπων και εκπομπών στην απογευματινή ζώνη, του χρόνου, σίγουρα δημιουργούν νέα δεδομένα που είναι πολύ πιθανόν να βάλουν φρένο στην πορεία του ριάλιτι μόδας.

Σχετικές ειδήσεις

My Style Rocks: Η αυστηρή προειδοποίηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον μεγάλο τελικό

My Style Rocks: Χαμός στο πλατό: «Παναγία μου σταματήστε!» - Αποχώρησε κλαίγοντας η Σελένη

My Style Rocks: Ξέσπασε με λυγμούς η Όλγα - «Θα παλέψω για το κοντό σορτς»