MEDIA

Κατερίνα Στανίση: Στη Eurovision θα πάω με 3 λουλουδούδες και πιάτα

Κατερίνα Στανίση: Στη Eurovision θα πάω με 3 λουλουδούδες και πιάτα

Κατερίνα Στανίση: Η Eurovision θέλει τραγούδια ζωντανά.

Σε άκρως απολαυστική συνέντευξη προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση με αφορμή και το καινούργιο της τραγούδι.

«Το καινούργιο μου τραγούδι το έχει γράψει αυτός που έχει γράψει και το ''Θα σε κάνω Θεό'', το οποίο τραγούδι - έχεις έρθει στο μαγαζί που τραγουδώ - και γίνεται χαμός, λες και έχει γραφτεί τώρα» είπε η τραγουδίστρια, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε πως «Αυτά τα τραγούδια, που κόβεις φλέβες.. Μου πηγαίνουν πολύ».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε γιατί δεν έχει πάει ακόμα στη Eurovision η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά «Εγώ; Εγώ παιδιά μου άμα θα πάω στη Eurovision θα πάρω τρεις λουλουδούδες και πιάτα, γιατί τα πιάτα τα έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες.. Θα κάνει πάταγο. Έτσι για πάω, αλλιώς τι να πάω να κάνω;».

Πάντως, από τα τραγούδια που συμμετείχαν όπως είπε «Ξεχώρισα αυτό που λέει ''τσα - τσα -τσα''. Η Eurovision γι' αυτό είναι, για το δικό μου το σκεπτικό. Θέλει πιο ζωντανά τραγούδια, ας πούμε. Μου άρεσε και η Κύπρος. Και η Ελλάδα μου φυσικά, θα ήθελα πολύ, να κερδίσει. Θα περάσουμε στον τελικό».

Σχετικές ειδήσεις