MEDIA

Κατερίνα Καραβάτου: Θα γυρνούσα στην πρωινή ζώνη

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε για την πορεία του My Style Rocks και το ενδεχόμενο να πάει ξανά σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή

«Δεν έχω απορρίψει κάτι και ούτε έχω πει ότι δεν αντέχω κάτι για να μην το ξανακάνω», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και απάντησε για την πορεία του My Style Rocks και το ενδεχόμενο να πάει ξανά σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. «Θα ήθελα να είναι μια χρονιά σαν την φετινή. Το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό. Εγώ θεωρώ και την αμφισβήτηση εργαλείο της δουλειάς μου γιατί αυτό με πάει ακόμα πιο μπροστά.

Όταν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιου είδους κι ήμουν σε ζωντανές εκπομπές και τώρα ήταν η πρώτη φορά… Όταν δεν έχει δοκιμαστεί κάποιος σε κάτι, μπορεί να σκέφτεται ο άλλος θα είναι ή δεν θα είναι καλός;» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Γιατί να μην γυρνούσα ξανά σε πρωινή εκπομπή; Το έχω κάνει τόσα χρόνια. Δεν έχω απορρίψει κάτι κι ούτε έχω πει ότι δεν αντέχω κάτι για να μην το ξανακάνω. Αυτές οι εκπομπές είναι όλη μου η επαγγελματική ζωή κι όχι απλά τις αγαπώ, αλλά τις λατρεύω.

Είμαι πολύ καλά αυτήν την στιγμή. Φυσικά παρακολουθώ και το πρωινό του Star. Είναι δυνατόν; Τα φιλιά μου σε όλους» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.